Maniškis irgi niekur nesiveržia. Pas tėvą norėjo eit, bet pasakiau kad iki skiepų turi pasirinkti vieną šeimą su kuria bus, ir suprato
Maniškis tai važiuoja. Nirs bala žino, jei bus griežti suvaržymai ką daryt reiks. Nes tėvas jau užsisakė vaiką atostogoms.
Maniškis tai važiuojaNu matai. Tau butent dabar ir kirpyklos, ir dantisto reik, lyg anksciau laiko neturejai. Ir vaika leidi visur. Labiausiai susirupinus ir laisviausiai gyveni.. nu keista, sakyk, ka nori.
Namie su tevais. Jokiu sventimu kazkur, mano tevams tai nei uzsimint apie tai negalima buvo.
Oho
Nu matai. Tau butent dabar ir kirpyklos, ir dantisto reik, lyg anksciau laiko neturejai. Ir vaika leidi visur. Labiausiai susirupinus ir laisviausiai gyveni.. nu keista, sakyk, ka nori.Šiand nuskilo plomba priekinio danties, o pasikirpt ir pasidažyt man būtinai reikia. Dar pritezuot reik, bet.kaukiu geresnių laikų
Nu matai. Tau butent dabar ir kirpyklos, ir dantisto reik, lyg anksciau laiko neturejai. Ir vaika leidi visur. Labiausiai susirupinus ir laisviausiai gyveni.. nu keista, sakyk, ka nori.
Taigi prieš vestuves. Nu šiuo atveju aš ją pateisinu, ne šiaip gi gimtadienis
Aš šnd atšaukiau šaknų dažymą ir antakius. Žilė šviečia, bet man dzin.
Amadėjos atvejis tikrai suprantamas. Nu tikrai, gi vestuvės....
Taigi prieš vestuves. Nu šiuo atveju aš ją pateisinu, ne šiaip gi gimtadienisKirpykla dėl to.
ŠIAIP 100 metų tos kirpyklos būtų.
Vaikas į daržą ėjo šį mėn 2 dienas kai kitaip niekaip nesigavo.
Bet kaip atrodys foto zakse. Su kaukem visi 🤣. Aš tai jų vietoj vasaros palaukciau. Gi ne nėštumas koks, ko skubėt
Nu ir kas