Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Plaukus, zinodama situacija, jau seniausiai galejai susitvarkyt. Nu su dantim nieko nepadarysi.

O vaiko neleisciau pas teva, nieko ten gero, kaip suprantu. 

Nu tai tikėjaus pagerėjimo gi, o pas tėvą neleist be griežto karantino negaliu, nes pažeisčiau ta suknistą sutartį

Atsakyti

Nu belsčiausi į jo sąmoningumą... ar jis visai durnas?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 12 10, 18:10)
<p>Nu belsčiausi į jo sąmoningumą... ar jis visai durnas?</p>

visai smile.gif
Atsakyti

Nu belsčiausi į jo sąmoningumą... ar jis visai durnas?
Tuo klausimu visai. Netgi, jei kas griežtės, aš visų pirma tuėsiu į vt skambintis. Tiesiog nepritaikytas gyvenimas... prie esamos situacijos.

O kolkas 2 šeimų nariams bendrauti leistina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 18:18

Gal jau dabar galima skambytis į VT... Visi gi mato, kad bloga situacija. Ką jie sakytų, nu tikrai įdomu...

Atsakyti

Gal jau dabar galima skambytis į VT... Visi gi mato, kad bloga situacija. Ką jie sakytų, nu tikrai įdomu...
Na, tai jie gi vadovaujasi galiojančiais teisės aktais.

Tai praeitąsyk jau kalbėjausi dėl mažojo palikimo su dičkiu. Tai sakė įstatymai karantinui neadaptuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 18:27

Nu, tai rekomendacija yra niekur nejudėt ir nesidalint virusais.

Atsakyti

Nu, tai rekomendacija yra niekur nejudėt ir nesidalint virusais.

Bet rekomendacoja, o ten reikalas patvirtintas teismo :)

Atsakyti

Nu tai pameluok tada kad sirguliuojat, kad bijot juos užkrėsti. Jetau, nu kiek tu gali šokt pagal to asilo  dūdą? Pačiai nenusibodo. 

Kodėl man px visos sutartys ir nieks man nieko nepadaro?

Atsakyti

Bet rekomendacoja, o ten reikalas patvirtintas teismo :)

Ką jis tau padarys tokiu atveju? Ogi nieko. Nu bet tu ant tiek baike esi, kad net advokato konsultacijos bijai 😅

Atsakyti

Apie tai, kad pasakyti jog sirguliuojat, tai aš irgi pagalvojau. Dar pamaniau, kad sakyčiau, jog planuoju darytis testą. Čia taip sakyčiau tada, kai jis pradėtų kelti bangas.

Atsakyti

Aš nesuku galvos tiesiog. Man komfortiška gyvent ramiai, o tada kiltų vėl bangų. 

Be reikalo nemeluoju. Vaikas gi irgi turėtų tada meluot. Galvojat ką siūlot?

Keisis situacija oficialiai, tada spresiu.

Atsakyti