Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadeja, tu, matau, bukai mastai. Tai jei Veryga dar neuzdraude kazko, tai nepavojinga. O jei but uzdraudes, tai but pavojinga? Pati galvos neturi, kad ten papildomi 6 kontaktai? 

Atsakyti

Ar ta moteris ten iš vis kokį balsą turi?

Nieko ji neturi. Bijo gaut is bato i galva. 

Atsakyti

Šiandien per lrt 21.30 galima pasižiūrėt. Aišku čia reiktų žiūrėt ne mums daugiausia, o tiems, kurie netiki, bet vis tiek.

Atsakyti

Mano penktokės progimnazijoje šiandien ėjo pradinukai į mokyklą. Atėjo brolis pasiimt brolio pas mane. Vakarais ateina, iš prailgintos grupės, matyt. Aš maniau, kad negali būti jokių prailgintų, kad nesimaišytų vaikai. Darželyje tai negalima vaikų maišyti. O vat pirmokėlis ateina vakarais su tėčiu, ar mama. Su uniforma, matos, kad iš mokyklos...

Tai vat aš apie tai ir kalbu.

Atsakyti

Vaiko daržo grupėj tų kontaktų apie 15, o porą dienų ėjo. Aš negaliu draust dičkiui važiuot pas tėvą kol mažą bent kiek leidžiu į daržą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 20:57

Vaiko daržo grupėj tų kontaktų apie 15, o porą dienų ėjo. Aš negaliu draust dičkiui važiuot pas tėvą kol mažą bent kiek leidžiu į daržą

Nu kartais ir dėl tavęs man norisi tą plaktuką pasiimt 🔨🔨🔨

Kokio b... tu tą mažą grūdi į tą darželį, kai tokia situacija??? Gal specialiai nori užsikrėst???

Atsakyti

As isvis apakus del to darzelio... ner zodziu.. 

Atsakyti

Ji stomatologė

Tai ji itin aukštoj rizikoj. Nes gręžiant dantis susidaro aerozoliai

Atsakyti

Amadėja, aš, kaip dirbanti daržely, tau sakau, NEVESK vaiko ten. 

Atsakyti

Aš piktinuosi tik požiūriu, kad viruso nėra ir tikrai neinu visur. Niekur be reikalo neinu, bet būna tenka.

Kaip neini be reikalo?. Va šeštadienį užsimanei rūkytos žuvies ir ėjai. Dėl vieno kažkokio užsinorėjimo. Man į galvą neateitų. Visada važiuoju, kai susirenku sąrašą, arba mb važiuoja. Žaibo greičiu. Sąrašas sudaromas pagal parduotuvės skyrius, griebiam tą, griebiam aną.. Jokių stoviniavimų, nagrinėjimų.

Tu, Amadėja, daug domiesi, skaitai statistiką, bet pati galvoji, kad tavęs nepalies. Rizikuoji visur. Atmink, kad daugelio mąstymas vienodas. Taip ir susidaro žmonių masė.

Gal tau atrodo, kad saugai save ir vaikus vien savo bijojimu? Tai taip nėra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 10 gruodžio 2020 - 21:19

Tu niekuo nesiskiri nuo tų antivaxeriu covidiotu. Nedirbanti motina veda vaiką į daržą ir kitą vaiką dar velniai žino kur, užuot viso ramiai saugiai namie buvę. Nieko tu nesisaugai ir kitų nesaugai

Atsakyti

Amadėja, aš, kaip dirbanti daržely, tau sakau, NEVESK vaiko ten. 

Nieko ji neklausys. 

Ji apie viska zino geriausiai. Garsiausiai rekia, o pati daro priesingai. 

Atsakyti