Aš pasirinkau kitokį variantą, bet tai nereiškia, kad galiu mest viską ir visai nedirbt.

GAILE*, 10 Gru 2020 - 22:44, parašė: O koks pirmas buvo ir kada? Ne toks pats žodynas. Aš prisimenu ką rašau. Jei teigi kitaip, pacituok, nes db tėra oras tavo žodžiai. Ir tu turi teisę galvoti kad amedejos elgesys normalus. Bet nuo to jis normaliu netampa. Per daug jau aš aplink save matau mirčių, tragediju, nevilties, kad vertinčiau kitaip. Čia ne juokas kas vyksta. Yra didelė tragedija. Tie mirusieji nėra beveidziai ateiviai. Jie kažkieno tėvai, sutuoktiniai, vaikai, mylimieji, artimiejiNu turėjau galvoje tokį aršumą,puolimą,visaip išvadinimą.ir beprotišką įkyrumą.nu jo,jinai suprato,ką tu norėjai pasakyt,gal padarys išvadas,gal ne.bet tu juk taip lengvsi neatsikabinsi.
Nu turėjau galvoje tokį aršumą,puolimą,visaip išvadinimą.ir beprotišką įkyrumą.nu jo,jinai suprato,ką tu norėjai pasakyt,gal padarys išvadas,gal ne.bet tu juk taip lengvsi neatsikabinsi.
Ne neatsikabinsiu. Nes aš rizikos grupėj. Mano vaikas irgi. Nes mano draugai, kolegos sunkiai serga. Kai kurie be vilties realiai. Vat dėl tokio požiūrio. Taip, itin jautri db aš tuo klausimu. Nes ne 3 serga Lt. O po 3000 per dieną. Ir po 30 miršta.
Atsakiau, kad vedžiau vaiką į daržą minimaliai, kai reikėjo dirbti, o prieš tai ir kai pačiai reikėjo sveikatos bėdas pasitvarkyti.
GAILE, netgi suprantu puikiai kodėl mane puoli.
Tiesiog greitu metu šios visokios dviprasmybės išsispręs. Valdžia išspręs. Tikiuosi.
Taip, 10€ I savaite yra žymiai svarbiau už astmatiko vaiko gyvybę. Px gi tie vaikai, dar padigimdysi jei kasNe viskas tik pinigais yra matuojama. Yra įsipareigojimai ir elementarus žmogiškumas.
Aš tas 2 dienas vaiką pažiūrėjusi niekaip bendros LT rizikos nepadidinau, nes tas vaikas nėjo į darželį tas dienas (o būtų buvęs priverstas eiti, nes šeima kitaip negalėjo). Aš tik padidinau savo šeimos riziką ir tą suprantu. O ten pas juos išvis ne už kalnų lėliukas bus. Tai jiems saugotis dabar svarbiau.
GAILE*, 10 Gru 2020 - 23:06, parašė: Taip, 10€ I savaite yra žymiai svarbiau už astmatiko vaiko gyvybę. Px gi tie vaikai, dar padigimdysi jei jasNeginu Amadėjos,tikrai negerai daro,bet tu irgi gal kramtyk ką kalbi. Nu nereikia tos žuvies,nereik vest vaiko į daržą,nors mes iš tikro nežinom,gal jai.mirtinai reikia tų pinigų. Pasisakė ir Fėja ir Lavina ir Selija,nu ką dar galima padaryt.suprantu pikta,nu,bet tu kaip koks nenuilstantis robotas.atrodo galėtum sunaikintum už bet ką žmogų,o jau amadėją tai viešai pakartum.
Nu man irgi pikta buvo,kai.paskaičiau,nu ,bet tu už visą 100 pasisakai.jau man ir noras praėjo jai ką nors besakyt.
Neginu Amadėjos,tikrai negerai daro,bet tu irgi gal kramtyk ką kalbi. Nu nereikia tos žuvies,nereik vest vaiko į daržą,nors mes iš tikro nežinom,gal jai.mirtinai reikia tų pinigų. Pasisakė ir Fėja ir Lavina ir Selija,nu ką dar galima padaryt.suprantu pikta,nu,bet tu kaip koks nenuilstantis robotas.atrodo galėtum sunaikintum už bet ką žmogų,o jau amadėją tai viešai pakartum.
Jei tau kažkas rodosi, žegnokis. Aš neatsakinga už tavo atrodymus
Atsakiau, kad vedžiau vaiką į daržą minimaliai, kai reikėjo dirbti, o prieš tai ir kai pačiai reikėjo sveikatos bėdas pasitvarkyti.
GAILE, netgi suprantu puikiai kodėl mane puoli.
Tiesiog greitu metu šios visokios dviprasmybės išsispręs. Valdžia išspręs. Tikiuosi.
Nieko valdžia neišspręs. Tik žmonių sąmoningumas gali išspręst. Niekas daugiau.
Lb tikiuosi kad bent skiepais bus privalomi ir be jų niekur negalėsi eit