Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš pasirinkau kitokį variantą, bet tai nereiškia, kad galiu mest viską ir visai nedirbt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 23:01
vartymo karaliene biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Bet aš prieš tai būčiau pasirinkimą padariusi. 

Na jau nepasirenkama?  Visada yra pasirenkama. 

Ir renkamės kas atrodo geriau.

Vartaisi ir tiek. Niekas čia tai ne geriau db. Tail ir neatsakei I klausimus apie savo pasirinkmus. Tiesiog tau nieks nerūpi. Esi egoiste ir tiek

Atsakyti

GAILE*, 10 Gru 2020 - 22:44, parašė: O koks pirmas buvo ir kada? Ne toks pats žodynas. Aš prisimenu ką rašau. Jei teigi kitaip, pacituok, nes db tėra oras tavo žodžiai. Ir tu turi teisę galvoti kad amedejos elgesys normalus. Bet nuo to jis normaliu netampa. Per daug jau aš aplink save matau mirčių, tragediju, nevilties, kad vertinčiau kitaip. Čia ne juokas kas vyksta. Yra didelė tragedija. Tie mirusieji nėra beveidziai ateiviai. Jie kažkieno tėvai, sutuoktiniai, vaikai, mylimieji, artimieji
Nu turėjau galvoje tokį aršumą,puolimą,visaip išvadinimą.ir beprotišką įkyrumą.nu jo,jinai suprato,ką tu norėjai pasakyt,gal padarys išvadas,gal ne.bet tu juk taip lengvsi neatsikabinsi.
Atsakyti

Aš pasirinkau kitokį variantą, bet tai nereiškia, kad galiu mest viską ir visai nedirbt. 
Taip, 10€ I savaite yra žymiai svarbiau už astmatiko vaiko gyvybę. Px gi tie vaikai, dar padigimdysi jei kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 10 gruodžio 2020 - 23:11

Nu turėjau galvoje tokį aršumą,puolimą,visaip išvadinimą.ir beprotišką įkyrumą.nu jo,jinai suprato,ką tu norėjai pasakyt,gal padarys išvadas,gal ne.bet tu juk taip lengvsi neatsikabinsi.

Ne neatsikabinsiu. Nes aš rizikos grupėj. Mano vaikas irgi. Nes mano draugai, kolegos sunkiai serga. Kai kurie  be vilties realiai. Vat dėl tokio požiūrio. Taip, itin jautri db aš tuo klausimu. Nes ne 3 serga Lt. O po 3000 per dieną. Ir po 30 miršta. 

Atsakyti

Atsakiau, kad vedžiau vaiką į daržą minimaliai, kai reikėjo dirbti, o prieš tai ir kai pačiai reikėjo sveikatos bėdas pasitvarkyti. 

GAILE, netgi suprantu puikiai kodėl mane puoli. 

Tiesiog greitu metu šios visokios dviprasmybės išsispręs. Valdžia išspręs. Tikiuosi. 

Atsakyti

Taip, 10€ I savaite yra žymiai svarbiau už astmatiko vaiko gyvybę. Px gi tie vaikai, dar padigimdysi jei kas
Ne viskas tik pinigais yra matuojama. Yra įsipareigojimai ir elementarus žmogiškumas. 

Aš tas 2 dienas vaiką pažiūrėjusi niekaip bendros LT rizikos nepadidinau, nes tas vaikas nėjo į darželį tas dienas (o būtų buvęs priverstas eiti, nes šeima kitaip negalėjo). Aš tik padidinau savo šeimos riziką ir tą suprantu. O ten pas juos išvis ne už kalnų lėliukas bus. Tai jiems saugotis dabar svarbiau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 23:18

GAILE*, 10 Gru 2020 - 23:06, parašė: Taip, 10€ I savaite yra žymiai svarbiau už astmatiko vaiko gyvybę. Px gi tie vaikai, dar padigimdysi jei jas
Neginu Amadėjos,tikrai negerai daro,bet tu irgi gal kramtyk ką kalbi. Nu nereikia tos žuvies,nereik vest vaiko į daržą,nors mes iš tikro nežinom,gal jai.mirtinai reikia tų pinigų. Pasisakė ir Fėja ir Lavina ir Selija,nu ką dar galima padaryt.suprantu pikta,nu,bet tu kaip koks nenuilstantis robotas.atrodo galėtum sunaikintum už bet ką žmogų,o jau amadėją tai viešai pakartum.

Nu man irgi pikta buvo,kai.paskaičiau,nu ,bet tu už visą 100 pasisakai.jau man ir noras praėjo jai ką nors besakyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 gruodžio 2020 - 23:16

Žinoma ne. Man niekuo nepamatuojama sveikata ir gyvybė. Šiuo metu patiriu didelius nuostolius dėl situacijos. Net ne šimtais eurų.  Bet net mintis nekyla skųstis tuo. Nes tai ne prioritetas db

Atsakyti

Neginu Amadėjos,tikrai negerai daro,bet tu irgi gal kramtyk ką kalbi. Nu nereikia tos žuvies,nereik vest vaiko į daržą,nors mes iš tikro nežinom,gal jai.mirtinai reikia tų pinigų. Pasisakė ir Fėja ir Lavina ir Selija,nu ką dar galima padaryt.suprantu pikta,nu,bet tu kaip koks nenuilstantis robotas.atrodo galėtum sunaikintum už bet ką žmogų,o jau amadėją tai viešai pakartum.

Jei tau  kažkas rodosi, žegnokis. Aš neatsakinga už tavo atrodymus 

Atsakyti

Atsakiau, kad vedžiau vaiką į daržą minimaliai, kai reikėjo dirbti, o prieš tai ir kai pačiai reikėjo sveikatos bėdas pasitvarkyti. 

GAILE, netgi suprantu puikiai kodėl mane puoli. 

Tiesiog greitu metu šios visokios dviprasmybės išsispręs. Valdžia išspręs. Tikiuosi. 

Nieko valdžia neišspręs. Tik žmonių sąmoningumas gali išspręst. Niekas daugiau. 

Lb tikiuosi kad bent skiepais bus privalomi ir be jų niekur negalėsi eit

Atsakyti