Suskaiciuokit kaukes
Sunaus drauge pasidare pakartotini testa po savaites. Neigiamas. Tai pirmasis klaidingas buvo? Nes ir mamos, ir sesers neigiami, o ji istisai namie, niekur neina.
O koks pirmas buvo ir kada?
Gaile,bet tau ar kopūstai ar tas vaikščiojimas Amadėjos,bet puolimas ir žodynas toks pats.
Ne toks pats žodynas. Aš prisimenu ką rašau. Jei teigi kitaip, pacituok, nes db tėra oras tavo žodžiai.
Ir tu turi teisę galvoti kad amedejos elgesys normalus. Bet nuo to jis normaliu netampa. Per daug jau aš aplink save matau mirčių, tragediju, nevilties, kad vertinčiau kitaip. Čia ne juokas kas vyksta. Yra didelė tragedija. Tie mirusieji nėra beveidziai ateiviai. Jie kažkieno tėvai, sutuoktiniai, vaikai, mylimieji, artimieji
Pirmas buvo +, pries savaite.
Yra. Bet tavo atveju deja juodaO, jei aš dirbčiau kontaktinį darbą ir vesčiiau vaiką į daržą ne kartais, o visada, tai būtų balta?
O, jei aš dirbčiau kontaktinį darbą ir vesčiiau vaiką į daržą ne kartais, o visada, tai būtų balta?Tai butu neisvengiama sudina situacija. O pas tave ji tavo pasirinkta. Tas pats, jei sakytum, kodel negaliu kasdien i Akropoli eit, gi jei buciau Akropolio pardaveja, tai kasdien eiciau.
18 suskaiciavau..nelabai iziuriu, ar balandziai su kaukem..tada 20

Tai būtų neišvengiama ir nepasirenkama
Db tu tiesiog renkiesi rizikuoti kai laisvai gali to nedaryt. Tiesiog nes tau px
Bet aš prieš tai būčiau pasirinkimą padariusi.
Na jau nepasirenkama? Visada yra pasirenkama.
Ir renkamės kas atrodo geriau.
Bet aš prieš tai būčiau pasirinkimą padariusi.
Na jau nepasirenkama? Visada yra pasirenkama.
Ir renkamės kas atrodo geriau.
Nu tai tau atrodo geriau slaistytis maro metu, kai gali nesislaistyt. Saunuole.