Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nematau skirtumo

Atsakyti

Bet tu gi irgi ne iš namų difbi, nors rekomenduojama gi visiems kas gali iš namų  dirbt

Tai man nieks neleidzia is namu. Mielai jau dabar. Kalba, kad gal leis po Nauju... 

Atsakyti

Tai man nieks neleidzia is namu. Mielai jau dabar. Kalba, kad gal leis po Nauju... 

Arba anksčiau bus priversti leist...

Atsakyti

Nu žinok... kadangi fb esi drauguose, tai man visur rodo, ką komentuoji po straipsniais. Ir ką. Visus taip auklėji. Viskas būtų ok. Bet kad tada ir pati turėtum maksimaliai laikytis tų draudimų. Bet sugebi vaiką dviem dienom išgrūst į darželį. Vyresnėlį leidi pas tėvą. Tikrai galėtum be to išsiverst. 

Ir as matau. Komentuoja daug ir arsiai. O pati elgiasi atvirksciai. Tai kaip vertint toki zmogu? 

Atsakyti

Gaile, nurimk truputį.

Nesu aš šventa, bet tų marozų neatstovauju. 

Tai mes ir pykstam todel, kad apsimeti, kad neatstovauji, o atstovauji. Tu taip veidmainiauji visada gyvenime? 

Atsakyti

Ir as matau. Komentuoja daug ir arsiai. O pati elgiasi atvirksciai. Tai kaip vertint toki zmogu? 

Kaip veidmaini

Atsakyti

Sunaus drauge pasidare pakartotini testa po savaites. Neigiamas. Tai pirmasis klaidingas buvo? Nes ir mamos, ir sesers neigiami, o ji istisai namie, niekur neina. 

Atsakyti

Aš tai norėjau drakoniuko neleist jau ryt į mokyklą.Ai,buvus  nebuvus, ta viena diena.

Nu, bet žioplė paliko plokštelę mokykloj.Valgė pietus ir paliko.🙈

Atsakyti

Gaile,bet tau ar kopūstai ar tas vaikščiojimas Amadėjos,bet puolimas ir žodynas toks pats.

Atsakyti

Pasikartosiu: matėt gi kokius postus

Atsakyti

Sunaus drauge pasidare pakartotini testa po savaites. Neigiamas. Tai pirmasis klaidingas buvo? Nes ir mamos, ir sesers neigiami, o ji istisai namie, niekur neina. 

Nu gali jau nebebūt.

Atsakyti

Vieno nesupratau niekada gyvenime: tik juoda arba balta? Kitų variantų nėra?

Atsakyti