Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neskiepyk. Galėsi sėdėt namie su vaikais ir nedirbt iki 18 m. Tikiuosi bent tiek nauja valdžia padarys. 

Atsakyti

Netikiu. Po daugiavalenciu būna tik. Ir tik itin jautriems. Jau 2-4 mėn tai pasireiškia. Ir nuo metukų tokie vaikai sėdi ant singulairu. O ne lanko daržą pandemijos metu 

Tai nebuvo vienvalenčių jam. 

Ūmėdavo bėrimai iki žaizdų keletui mėn. Pilvo bėdos irgi, bet trumpesniam laikui. 

Atsakyti

Tai kol iki vaikų daeis, laiko dar bus pamąstyt.

Aš abejoju tavo gebėjimais mastyt. Nu žiauriai tu kritai Snd mano akyse. Iki tol dar kažkaip gailejau, galvojau skriaudžia tave exas, sugyventinis manipuliuoja. Bet db matau, kad pati juos perspjauni visame 

Atsakyti

Nepadarys privalomo skiepijimo :)

GAILE, na negebi dabar blaiviai mąstyt ir tiek. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 23:52

Amadėja*, 10 Gru 2020 - 23:49, parašė: Tai nebuvo vienvalenčių jam. Ūmėdavo bėrimai iki žaizdų keletui mėn. Pilvo bėdos irgi, bet trumpesniam laikui.
Kaip tai nebuvo??? Ką čia pezi? Tu net nzn nuo ko tavo vaikus skiepija Va kalendorius privalomų. Pilna vienvalenciu
Atsakyti

Nepadarys privalomo skiepijimo :)

GAILE, na negebi dabar blaiviai mąstyt ir tiek. 

Nepadarys. Bet be skiepo žmonėns bus apribojimai gyvenime. Tai planuoja. Tikiuosi tai padarys. 

Atsakyti

18 suskaiciavau..nelabai iziuriu, ar balandziai su kaukem..tada 20 biggrin.gif

Ką? geriausiu atveju 7 suskaičiuoju.

Atsakyti

Labas rytas 😊

Kokį fainą sapną šnd sapnavau 🤭 Kad aš kažkokia tai ala princesė. Ir mane įsimylėjęs kažkoks bernas. Mes draugaujam. Nu ir išvažiavom kažkur su mašina. Žiūriu, jis veža mane nesuprasi kur. Aš sakau, kur tu čia mane veži, o jis sako, kad pasitikėčiau juo. Nu ok. Ten pas mus seilė meilė. Tikiu, nenuskriaus. Atvežė pasirodo pas savo tėvus į namus. Nuosavas namas, pastato mašiną kieme. Aš tokia laiminga. Bučiuojamės, mašinoj kieme, ilgas bučinys ir išlenda tėvas, mes atsiplešiam vienas nuo kito. Ir tėvas į namus kviečia tik savo sūnų. Ant manęs pagalvojo, kad aš tiesiog kekšytė kažkokia, o aš tai princesė, įsižeidžiu labai, tas mano meilė neišlenda. Galvoju, gal įeit ir prisistatyt, kad aš princesė, bet ai, galvoju, eina jie peklon. Persėdu į vairuotojo vietą ir bandau išvažiuot. Atbuliniu nelabai greitai moku laviruot. Ir išlenda iš namo mano simpatija, vejasi mane, tipo neišvažiuot prašo, kad sustočiau, bet aš tiesiog ant drifto šonu tik varau tolyn, o tas bėga visai šalia. Ir vaizdas man iš paukščio skrydžio, kad aš varau tiesiai, o ten kelio pabaiga kaip skardis koks, kad man teks sustot, o mano simpatija bėga. Ir aš tikiuosi, kad jis sustos, praras viltį mane pavyti. Ir kai teks man sustot prie skardžio, jo nebus. Ir žadintuvas 🤭

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 11 gruodžio 2020 - 07:05
As kartais sapnuoju ,kad stabdziai dingo . Kad sustot negaliu. Ir svarbiausia - ir varikli isjungiu ir rankini uzplesiu - nesustoja. Bet gyvenime kol kas taip nera buve.
Jei interpretuojant klasikiniu budu tai skardis nieko blogo . Nukritimas nuo skardzio irgi nieko blogo. Automobiliai isvis - net labai gerai.
O va meile ir princai sapnuose labai nieko gero. Bet jei tevas tik princa kviete ,tai gal issisuksi . biggrin.gif
Atsakyti

[url="https://m.delfi.lt/mokslas/mokslas/article.php?id=85962925"]https://m.delfi.lt/mokslas/mokslas/article.php?id=85962925[/url] Aš į 7 atsakiau. 

Suklydau su planeta, su GPS ir su objektu, kuris virš 101 km....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 11 gruodžio 2020 - 07:36

As kartais sapnuoju ,kad stabdziai dingo . Kad sustot negaliu. Ir svarbiausia - ir varikli isjungiu ir rankini uzplesiu - nesustoja. Bet gyvenime kol kas taip nera buve.
Jei interpretuojant klasikiniu budu tai skardis nieko blogo . Nukritimas nuo skardzio irgi nieko blogo. Automobiliai isvis - net labai gerai.
O va meile ir princai sapnuose labai nieko gero. Bet jei tevas tik princa kviete ,tai gal issisuksi . biggrin.gif

Bernas tai ne princas, tik aš  :lol:

Atsakyti

Prieš kelis mėnesius sapnavau savo senai mirusį draugą.na ,aš retkarčiais jį susapnuoju.bet tas sapnas buvo toks ryškus ir neįtikėtinai tikroviškas.

O ten taip viskas šviesu,spalvota . Prasideda tuo ,kad esu vonioj ir žiūriu į veidrodį ir matau save dvidešimtmetę,juodais plaukais.Tada atsisuku ir įeina jis,su tokia plačia ir švelnia šypsena.ir ta kepurė su snapu,kurią nešiodavo.ir jis toks pats irgi jaunas,bet  jis ir mirė jaunas.ir kažkoks džiaugsmas mane užplūsta,ilgesys.Ir tada mes einam pasivaikščiot ir kažką ilgai šnekam,pasakojamės tokioj gražioj saulėtoj begalinėj pievoj.ir tada jis sako,nu viskas dabar turi eit,vaikai tavęs laukia ir išnyksta,sš einu ir ta pieva tamsėja ,lipu į kažkokį kalną ir prabudau.

Dabar jau užsimiršo,bet tada prabudusi pagalvojau,kad anapus kažkas yra.buvau tą dieną ir dar kelias tuo 100 proc įsitikinusi.

Atsakyti