Eik tu sau, man tai kraupokas tas tavo sapnas
Fėja*, 11 Gru 2020 - 07:52, parašė: Eik tu sau, man tai kraupokas tas tavo sapnasSkamba kraupokai,bet koks ten geras buvo jausmas ,kažkokia laimė,pilnatvė.Bet sakau ,dabar jau išblėso,bet tada taip ir jaučiau,kad jis tikrai buvo.nemoku žodžiais paaiškint.
Nieko kraupaus. Mirtis nera kraupuva. Gyvenimas kartais toks buna.
O kodel jis jaunas mire, Intemora?
*** Sėlija, 11 Gru 2020 - 08:59, parašė: Nieko kraupaus. Mirtis nera kraupuva. Gyvenimas kartais toks buna. O kodel jis jaunas mire, Intemora?Logiškai mąstant taip,bet gyviems kraupoka dažniausiai.tiksliai nežinau.pletkus girdėjau tik,kad kažkoks žarnų nepraeinamumas.
Gaile, tbc ir hepatito skiepų jis negavęs, visi kiti gi nuo keleto ligų vienu metu. Roto ir menb dar irgi nebuvo tada
Aš tai dažnai sapnų neprisimenu, bet kai sapnuoju, tai kažkokį absurdą.
Dažniausiai tai, ko nepavyksta įvykdyti Tai stoviu prie durų, kurias reikia atidaryti, bet manęs neįleidžia, tai ieškau žmogaus, kurio nepavyksta surasti ir pan. Tokia tema, ir tai būna sapno pabaiga.
Neseniai sapnavau, kad turiu gauti savo mėgtus kvepalus Shalimar Parfum iniatial, kurių negamina jau, ir sužinau, kad juos parduoda. Pardavimo vieta- žemės gelmėse, 100 kažkuris tai aukštas, į ten turiu patekti tokiu šuliniu. Tas šulinys nebaisus, apšviestas, bet labai gilus. Turi tokias rankenas, už kurių turiu laikytis besileisdama. Bet galvoju, ilgai leisiuos, reikia pagreitint. Tada paleidžiu tas rankenas ir krentu, su mintim, kad reikiamam aukšte sučiupsiu. Sučiumpu, išlendu, bet ne tam aukšte. Ten pardavinėja Insolence. Žodžiu, negavau.
Nupirkau doradų. Kepsiu kūčioms orkaitėje.
Dar šaldytų midijų, bet ką su jomis nžn dar
Oho, kokie sapnai... retai prisimenu sapnus.
Keista, kad Alta sikart apie skiepus nepasireiske, laukiau jos nuomones.
Nu bet Utenos zmones jai geri buvo
Feisbuke turbut zadu atidaryt cikla, su savo receptais. Tai bus turbut grupeje, nezinau ar ji uzdara.Bus midiju chowderis.
Taip ,utenos krasto zmones man buvo geri. Ir ka dabar. O del skiepu ,tai as jau ne tokia jauna, kad viska zinociau.