Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile, tbc ir hepatito skiepų jis negavęs, visi kiti gi nuo keleto ligų vienu metu. Roto ir menb dar irgi nebuvo tada

Nu tai negavęs tada tų nuo kurių praktiškai niekam nebūna reakcijų 🤣. Tavo pasirinkimo kriterijai ne jokios logikos 

Prajuokino fėjos ir Pinot sapnai 🤣

Atsakyti

Ir neskiepyti nuo tbc gyvenant Lietuvoj, reik but visai be smegenų. Nes čia didžiausias sergamumas tbc visoj ES jau daugybę metų. Ir dar nuo covid to vaiko neskuepysi nors jis astmatikas. Ir dar į daržą ji db vedi. Žodžiu nesaugiai nei kiek. Ir už ką tu jo taip nemyli įdomu 🙄🤔

Atsakyti

Ir neskiepyti nuo tbc gyvenant Lietuvoj, reik but visai be smegenų. Nes čia didžiausias sergamumas tbc visoj ES jau daugybę metų. Ir dar nuo covid to vaiko neskuepysi nors jis astmatikas. Ir dar į daržą ji db vedi. Žodžiu nesaugiai nei kiek. Ir už ką tu jo taip nemyli įdomu 🙄🤔
Pati gi puikiai žinai, kad tbc skiepas tik nuo žaibinės formos kudikius apsaugo. Jis nėra nuo tbc, kurios pilna visur, o su mažu mes jokių įtartinų kontaktų neturėjom, niekur nedibastėm, viešuoju nevažinėjom ir pnš.

Tbc plitimui įtakos skiepas neturi. O asmeninę riziką galima rinktis. 

Nuo covido skiepysimės visi. Tėvai irgi. Tai vienas kolkas nepaskiepytas iš 6 statistikos nedugadins. Bus tie reikiami 75 proc. Net daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2020 - 11:11

O receptai yra gėris. Išbandyti geri - išvis aukso vertės dalykas!

Atsakyti

Muhaha, einam kartu ,ten kur norejai pasiusti mane, yours insolence. Gal kokio aligjierio padauginai ant nakties. As girdejau ,kad mano megstamus byzance isleido naujus.
Feisbuke turbut zadu atidaryt cikla, su savo receptais. Tai bus turbut grupeje, nezinau ar ji uzdara.Bus midiju chowderis.
Taip ,utenos krasto zmones man buvo geri. Ir ka dabar. O del skiepu ,tai as jau ne tokia jauna, kad viska zinociau.

Komolimentu priimti taip ir neismokai.

Jo,sikart tikrai tavo nuomones laukiau. Bet neisdrisai  pasakyti. 

Atsakyti

Mona ,kaip ten kaledinis meniu? Fishkeikai ?

Tau nepatiktų  :unsure: o šiaip pristabdyta smarkiai dabar, nes neaišku ar bus kam valgyt. 

Aišku net jei namie būsim tik mes trys vis tiek kažką gaminsiu. Baltą mišrainę tai tikrai 😅 dar pora silkučių. 

Tik visad norisi ir kažką naujo, bet vat neturiu dar idėjų.

Šianakt pupa išmiegojo nuo 12 iki 6 be prabudimų, tai po 6 val nepertraukiamo miego jaučiausi toookia pailsėjus 😁 tik po to dar užmigau ir kai reikėjo keltis galvojau mirsiu, taip miego dar norėjosi ☺

Atsakyti

Aš siaubingai blogai miegu dabar.Ta galva visai išbaladota nuo to nuotolinio.vis skaičiuoju darbus,bandau nepamiršt,nervinuosi ar pavyks kažkokia mintis ar iš vis kas nors pavyks,tuos auklėtinius ganau ,ieškau.protokolai,tarnybiniai,ataskaitos,ekseliai,susirinkimai,mokymai,konferencijos.net neprisimenu ką valgau,įlendu į šaldytuvą ir kažką pasiimu,nei aš namie,nei darbe.

Atsakyti

Pati gi puikiai žinai, kad tbc skiepas tik nuo žaibinės formos kudikius apsaugo. Jis nėra nuo tbc, kurios pilna visur, o su mažu mes jokių įtartinų kontaktų neturėjom, niekur nedibastėm, viešuoju nevažinėjom ir pnš.

Tbc plitimui įtakos skiepas neturi. O asmeninę riziką galima rinktis. 

Nuo covido skiepysimės visi. Tėvai irgi. Tai vienas kolkas nepaskiepytas iš 6 statistikos nedugadins. Bus tie reikiami 75 proc. Net daugiau.

Aš puikiai žinau kitaip. Bet kaip matau tavo antivaxeriski šaltiniai geriau informuoti ir patikimesni 🤣

Atsakyti
As tai kozna dien temoje suzinau tokiu naujoviu ,kad norisi anatomija ir fiziologija is naujo paskaityt. Paskui paziurejus kaime ka ruskiai pastate, supratau kad man reikia ir fizikos kokiu tai apdeitu .Bet paskui prisimenu ,kad yra logika. O dar paskiau ,kad tie kurie daug logiskai aiskino sudege ant lauzu. Taigi , selija, atsiprasau ,bet mano nuomone tik uz konfederatu dolerius. Panasu ,kad bus dvi divaided steists of amerika, kaip beje kazkada ir buvo. Galiojimo laikas ,turbut baigesi.
Atsakyti

Vo vo, kai jau motkai išsimiegot dave, tai jau pupa :D​ 

Atsakyti

Tobulas vaikas 😃

Atsakyti

Nupjove radiatorius virtuvej ir sunaus kambary, kazi nesustipsim iki pirmadienio :hmm:​ 

Atsakyti