Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Merginos, mano draugų dukra rašo magistrinį darbą ir turi atlikti apklausą. Jei netingite ir turite noro, užpildykite šį klausimyną

https://managementis...SvJctc3lqTqCFgY

Ačiū :4u:

Atsakyti

Uzpildziau anketa. 

Atsakyti

Faina filma per LRT paziurejau

Kokį? Mes vakar žiūrėjom lyg ir "vyrai ir viščiukai" ar kažkaip panašiai, tai eina sau, nu va ten tai filmas :D 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 04 05, 10:51)
<p>Oi, net tada derinukuose 36 dydzio nenesiojau, isvis 36 nesiojau tik paauglystej ir jokiu budu nesu liekna. </p>

Ir kodel man atrodo,kad maivaisi 😝 38 dydis,tai cia liekna,ypac po 50 😏
Atsakyti

Nu nelyginam pagal amziu, yra ir mano metuose tikrai labai lieknu. Ir nuo figuros tipo, uguo priklauso. 

As esu vidutinio sudejimo. Jei buciau aukstesne, atrodyciau daaayg lieknesne su tuo 38.O dabar tik 164, ir dar liemuo trumpas. 

Atsakyti

Labas rytas.

Sėlija, mūsų amžiuje vien tik kremų nepakanka, būtinai reikia naudoti ir serumus. Tada kremas gali būti ir lengvas. Aš pabaigiau serumus, keliauja dabar nauji. Bet jų galima bet kur nusipirkti, pvz., žinau gerą kad ir iš Oriflamo. Nors kaina tai durna kaip Oriflamo.

Kremai turi būti drėkinantys, serumai  - su peptidais ir pan.

Šiais metais man nuplaukė daug kosmetologijos procedūrų, visokie veido valymai, šveitimai ir kobido.

Ai, praeis. dabar kas kita svarbu.

Atsakyti

Kaip tai? juk tu didžiausia coronos žinovė?jau į pirtį?
O kodel negalima i pirti?

Su tevais tik per atstuma...

Ir jokia as zinove, tik domiuosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 balandžio 2020 - 11:14

Uzpildziau anketa. 

Ačiū, Sėlija :4u:

Atsakyti

Kokį? Mes vakar žiūrėjom lyg ir "vyrai ir viščiukai" ar kažkaip panašiai, tai eina sau, nu va ten tai filmas :D
Apie karaliu Artura ir ta legendini karda, pavadinimo nemamenu, bet man si tematika lb.patinka, tai visad gerai susiziuri :)

Aj, cia uzvakar buvo :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 balandžio 2020 - 11:13

O vakar Tomo Krauno afera. Kriminaline romantine komedija :) irgi gerai susiziurejo :)

Atsakyti

Ai, serumai, zinau, kad nesitepliosiu. Man kancia tie tepliojimai, tai dziaugiuosi, kad prisiverciu kremu pasitept.

Svarbu, kad veido netrauktu, visa kita dzin, netikiu niekuo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 05 balandžio 2020 - 11:27

O vakar Tomo Krauno afera. Kriminaline romantine komedija :) irgi gerai susiziurejo :)

Aš irgi vakar jį žiūrėjau, paskui pabudau ir išjungiau teliką :D :D :D net nepamenu, apie ką :hmm: 

Atsakyti