Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nesivartyk, čempione. Ką mes žinojom tada, daugiau žinojom rudenį, o tu su savo "žinojimu" išdūmei, kai jau medikai buvo užsikrėtę ir krito kaip lapai. Bet tu geriau žinojai. Tau tik pavaryt, nes, matyt, namie negali pykčio liet, turi būti tobula savo puikiajam.  :D
Tu klysti. Krist lapkriti pradėjo. Mes buvome rugsėjo pradžioje. Su dvigubu testavimu. Čia ir ten. Nei 1 sergančio nebuvo MB darbe 

Ir taip, aš esu tobula puikiajam. Mes lb mylim vienas kitą. Gali pavydėt jau 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 12 gruodžio 2020 - 15:58

Na va, kazkaip mazoka tokiu ,del ko ta pasauli gelbet noretusi biggrin.gif
Visos panasios, o tik kita smerkt. O paskui ,kodel as giminiu negaliu pamatyt? Kas jums uzdraude ta daryt?

Uždraust ketina per Kalėdas kaip suprantu. Ir gerai.

Atsakyti
O tai jus rimtai tikit ,kad tas nelaimingas nukryziuotas zmogus butent ta diena gime?
Kaip gerai ,kad cia nieks nesvencia.Ka negalit ,dabar susitikt , pietu pavalgyt?
Atsakyti

O tai jus rimtai tikit ,kad tas nelaimingas nukryziuotas zmogus butent ta diena gime?
Kaip gerai ,kad cia nieks nesvencia.Ka negalit ,dabar susitikt , pietu pavalgyt?

Nu taip atrodo kad lietuviai gimines mato tik per Kalėdas ir laidotuves. Tai žinai, ilgai laukt gali reikt kitos progos. 

Atsakyti

Tau tiesiog pasisekė,buvo tokių ,kurie užsikrėtė vasarą ir ankstyvą rudenį keliaudami į taip vadinamas saugias šalis.kažkas ir dabar neužsikrės.bet prieš užsipuldama be pabaigos,gal savo elgesį patyrinėtum. dėl tos.meilės,tai lyg tave vieną čia mylėtų.ir reikia būt tokiai kaip tu,va tada tai jau mylės. Va,Selija drybso.sau,sausainiukus graužia,ir jokių tobulinimosi  kursų nelanko.  

Argi ne geriau kai myli už tai kuo esi,o neu ž tai kuo norėtum.tapti,kad reik.labai stengtis,nes kitaip santykiams galas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 gruodžio 2020 - 16:11
Na ir tas dievas, kurio gimima cia ruosiates svesti ir rypaujat , ziuredamas i intemora ir selija - ar jis nores del tokiu kaip jos gelbet kazka?
Atsakyti

Nu kas ką nori tas tą lanko. Kas ką nori tas tą graužia. Argi čia visų tas pati malonumo samprata, vienoda? Man knygas skaityti malonu. Mokytis įdomu. Sausainių nemėgstu. Ir ką? Tau vat kotletai lovoj malonu ir vyriški pantalonai tavo garderobe. Amadejai su diedu svingas patinka. KAŽKAM dar kiti dalykai. Tai yra meilė sau pirmiausia - daryt kas malonu. Tada ir kitas šalia gerai jaučiasi. Nežinojai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 12 gruodžio 2020 - 16:14

va šiandienos mano malonumas ir pramoga geresne už bet ką. Jau 4ta knyga šį gruodį. 

Nekeisčiau nei į sausainiys nei į kotletus 🤣

Atsakyti

Ne tame esmė.esmė teisė būt savimi,negalvojant kad reik dirbt ties santykiais.tiesiog va,sutampa.ir.gyveni.

Nu va dar selijų nervuotų tas sausainiukų graužimas,ką reiktų Selijai daryt?nebegraužt,nes jam.nepatinka,gal.mylėt nustos.

Atsakyti
O kodel dabar mes selijos seima nagrinejam , be pacios selijos?
Atsakyti

Ne tame esmė.esmė teisė būt savimi,negalvojant kad reik dirbt ties santykiais.tiesiog va,sutampa.ir.gyveni.

Nu va dar selijų nervuotų tas sausainiukų graužimas,ką reiktų Selijai daryt?nebegraužt,nes jam.nepatinka,gal.mylėt nustos.

Nu ir kur aš tau prieštarauju? Pati sugalvojai problema, pati ją man krauni ne į temą. Iš vis prie ko čia meilė ir sausainių graužinas? Rimtai kažkam dingsta meilės dėl tokių nieku? 🤣

Atsakyti

Nu kas ką nori tas tą lanko. Kas ką nori tas tą graužia. Argi čia visų tas pati malonumo samprata, vienoda? Man knygas skaityti malonu. Mokytis įdomu. Sausainių nemėgstu. Ir ką? Tau vat kotletai lovoj malonu ir vyriški pantalonai tavo garderobe. Amadejai su diedu svingas patinka. KAŽKAM dar kiti dalykai. Tai yra meilė sau pirmiausia - daryt kas malonu. Tada ir kitas šalia gerai jaučiasi. Nežinojai?

Tai ko varai ant Amadėjos visais klausimais, jei meilė sau daryt kas malonu. Na, va ir daro. Tai ko užsisėdai?

O apie tavo meilę sau girdim nuo senų laikų.  Kai dar lėktuvuose nesilaikai taisyklių ir prasineši daiktus. Taip sakant, pagudrauji.

Tai ar turi teisę aiškinti, kad kiti taisyklių nesilaiko, būdama tokia, kurios nagai tik į save lenkti?

Ir taip, aš esu tobula puikiajam. Mes lb mylim vienas kitą. Gali pavydėt jau 🤣

Kas tau belieka?  :) 

Atsakyti