Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne, nes nekenksminga kitiems. Ir tai nepatenka į aferuzmo sąvoka. Už tai net nebaudžia žinok. Bet nieko nesako kai randa, tik kartais duoda maišelį. Retai beja. Niekam nerūpi tie kremo indukai. Daugiau keliautum, žinotum 

Tai viskas ir prasideda nuo tokio smulkaus aferizmo. Ne esmė, kad nebaudžia, esmė, kad mėgsti "praslydinėt", o tai jau kažką sako apie žmogų.

Atsakyti

Pati galimai vežiojai infekciją, kaip ir galima Amadėja. Galimai. Pavyko tiesiog. Nesusireikšmink su tavo šeima.  

O kas uždraus man sureikšmint savo šeimą? Ji man reikšminga. Tau ką tavoji nesvarbi?

Atsakyti

Na ir tas dievas, kurio gimima cia ruosiates svesti ir rypaujat , ziuredamas i intemora ir selija - ar jis nores del tokiu kaip jos gelbet kazka?

Del manes tai tikrai nores. Del taves tai kazin.. 

Atsakyti

Ai, pyz du, davai pasokam

https://www.facebook...30409577074336/

Atsakyti

Tai viskas ir prasideda nuo tokio smulkaus aferizmo. Ne esmė, kad nebaudžia, esmė, kad mėgsti "praslydinėt", o tai jau kažką sako apie žmogų.

Netapatus praslydimai. Žudikas maniakas irgi praslydineja. Bet gi jo nieks ne lygina net pvz su kisenvagiu, o juolab su smulkiais aferistais. Nes rizika visuomenei kitokia. Tam net teisės kodeksai atskiri sukurti 

Atsakyti

Netapatus praslydimai. Žudikas maniakas irgi praslydineja. Bet gi jo nieks ne lygina net pvz su kisenvagiu, o juolab su smulkiais aferistais. Nes rizika visuomenei kitokia. Tam net teisės kodeksai atskiri sukurti 

Mentalitetas, kriminalinio mąstymo užuomazgos. Prasideda nuo smulkaus "kažką prasukt, praslyst", paskui o kodėl nepabandžius, juk nenubaus, taip ir vystosi. :D​ 

Atsakyti

O kas uždraus man sureikšmint savo šeimą? Ji man reikšminga. Tau ką tavoji nesvarbi?

O ką, o ką, o kas? Arklys pavargo, kad tik klausimai lieka argumentais?  :D​ 

Atsakyti

Oi, šitas geras. :D​ 

Atsakyti

As tai sakyc svetimoj aky ir krisla pastebi, savoj ir rąsto nemato  :B​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 16:33, parašė: Del manes tai tikrai nores. Del taves tai kazin..
O dėl manęs,tik apie save galvoji😁
Atsakyti

As tai sakyc svetimoj aky ir krisla pastebi, savoj ir rąsto nemato  :B​ 

Panašiai, sakyčiau.

Atsakyti

Aš labai konfortiškai jaučiuosi, nes turiu sveiką vaiką šį rudenį. Iki karantino galėjau sau leist vos slogytė nebevest. Buvo porąsyk truputį pakilusi temperatūra, bet išsivyniojom. Lyginant su pernai kai dėl darbų aujojau vaiko sveikatą ir po to 3-4 mėn kapstėmės, tai rojus kažkoks. Man tobula kai galiu elgtis pagal savo prioritetus. Tada ir gyvenimas apskritai sekasi žyyyymiai geriau. 

Atsakyti