Acqua Alta, 12 Gru 2020 - 17:00, parašė: O jums rimtai leidzia dar kazka mokyt , su tokiu rastingumo lygiu?Jėzau,gi tu puikia supranti,kad moku rašyt.nu ką čia išsidirbinėji.geri gal.
Tavo žiniai, esu metodinės grupės sekretorė.jau 4 metai.😁
Tavo tikros pajamos tai tavo uždirbti pinigai - iš asmeninio darbo ir investicijos. O ne alimentai, vaiko pinigai bei pašalpos. Žinok net būsto kredita imam neskaičiuoja alimentų ir pašalpų. Nes tai Nenurodo tavo perkamosios galios ir gebėjimo mokėt už įsipareigojimys
cia pridejai pinigus, kur exas atidave?230 nuoma per mėn, 250 alimentai kiek pamenu, 120 vaikų pašalpos. 600 viso. Dar 300 nuo atsitiktiniu darbų. Jei exo skolos nepridėjo. Paprasta matematika. Ai dar po 200 vaikui gi davė vasara visiems. Tai dar iš ten 400. Ar ten po mažiau davė? Jau nepamenu, neskaičiuoju aš niekad pašalpu kaip rimtų pajamų. Nestabilus tokie pinigai
Na, koks skirtumas. Tai pajamos, gautos pinigų sumos, kurias galima leisti
Aš gi neketinu kredito imt.
Skirtumas kad alimentų po 7 m nebegausi. Jei vaikas išeis pas tėvą gyvent irgi nebegausi. Jei šiaip sugalvos nemokėt, irgi negausi.
Valstybės pinigai vaikans kaip žinom is bus nepastovus dalykas. Snd yra rytoj nuima
Tai va toks ir skirtumas. Priklausai nuo kitų malonės ir išmaldų