Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Fėja* @ 2020 12 12, 17:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72750863" data-time="1607778529"><div><p>O gal jo tėvų kitokios pažiūros ir jiems tai nepatinka. </p><p></p><p>Nu svarbu ne višta. </p></div></blockquote><p>Kokios tėvų pažiūros man niekad nerūpėjo. </p>

O kad man 18 metu but dievas daves proto atsizvelgt i tevu paziuras.
Atsakyti

Kokios tėvų pažiūros man niekad nerūpėjo. 

Nu nesakyk, tie tėvai suformavo savo vaikų pažiūras. Bent dalinai. Nori nenori tampa įdomu kažkas laikui bėgant 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 12, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72750991" data-time="1607787935"><div><p>Kokios tėvų pažiūros man niekad nerūpėjo. </p></div></blockquote><p>Nu nesakyk, tie tėvai suformavo savo vaikų pažiūras. Bent dalinai. Nori nenori tampa įdomu kažkas laikui bėgant </p>

Va butent , arba vaikai daro kaip tevai ,koki pavyzdi mate, arba veikia atvirkstine psichologija ir daro viska priesingai.
Atsakyti

Oj, aš pvz. tikrai nedirbčiau, bet reik ir soc garantijų, ir pinigai nepamaišo. Būčiau namų šeimininke ramiausiai.

Tai be abejo, cia visiems taip. Bet, kad visko reikia. Dar ir pensijos  reiks. 

Atsakyti

O ko jau tu blogai nutekejai? Ko jau tas exas toks blogas buvo? Kai paskaitai, tai atrodo, kad su kokiu alkoholiku susidejus buvai... 

Atsakyti

Aj, dabar aš pati blogiausia, durniausia ir neatsakingisusia   :rolleyes:​ 

Tebūnie....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 gruodžio 2020 - 17:57

O ko jau tu blogai nutekejai? Ko jau tas exas toks blogas buvo? Kai paskaitai, tai atrodo, kad su kokiu alkoholiku susidejus buvai... 

Būna blogiau už alkoholiką

Atsakyti

As tai labai gera pavyzdi tu namu seimininkiu turiu-exuosviene a. a.

Turejo lengva darba, dirbo ne jokiom ne pamainom, bet labai norejo 40 metu i isankstine pensija iseit ir prie rankdarbiu per dienas sedet.

Nu ir isejo. Ir kiek ja atsimenu, tiek del tos mazos pensijos dejavo.Gerai,kad a. a. exuosvis dirbo, kaip arklys, dar ir pensijoj sargavo ilgiausia. O tai but is bado numire. Ir dar ant to uosvio vare istisai ant jo kupros sededama. Amzinai vargsai, amzinai ner pinigu, ne tuliko, ne duso nepajege isirengt, kai jau visai suseno, susoko vaikai ir viska irenge.

Nu bet ponia prie rankdarbiu užtat t, iki  10 ryto is lovos nelipdavo, o ka, smagu.... 

Atsakyti
O ko cia aiskinies ,savo pinigus rodai ir dar teisybes ieskai,amadeja.
Nei tu del tos pandemijos kalta, nei darai ka nors blogiau nei visi. Tik per daug prisikalbi pastoviai.
Papildyta:
Selija , sakei kad amzina atilsi uosviene imdavo tavo serganti vaika ir isgydyta exas grazindavo. Tai va , manau kad tai del ko verta gelbet zmonija. O ne del taves ir intemoros. Gal del tokiu kaip tik zmonija pasmerkta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 gruodžio 2020 - 18:12

Galvojau ,galvojau ir isizeidziau ant marco polo. O kokio b kazkas turi galvot apie tavo susitikimus su tevais ar kazkas uz juos atsakingas? Net destytoja augustinaviciute paskaiciau ta proga. Zodziu ,tai ka parasei ,tai neprideda daugiau kaltes amadejai ,o va savo esybe tai puikiai atskleidei.

žeiskis, jei tik tau nuo to geriau  :4u: savo nuomonės nesiruošiu keisti, ypač kai paskaičiau apie numatomą komendanto valandą ir kitus ribojimus.

Iki mano esybės atskleidimo kaip iki mėnulio

Atsakyti

Jei aš būčiau turėjus proto neatsižvelgti, tai būtų buvę gerai. 

Tiesa, paskui į nieką neatsižvelgiau, už tai sakau ačiū pati sau.

Atsakyti

Papildyta:
Selija , sakei kad amzina atilsi uosviene imdavo tavo serganti vaika ir isgydyta exas grazindavo. Tai va , manau kad tai del ko verta gelbet zmonija. O ne del taves ir intemoros. Gal del tokiu kaip tik zmonija pasmerkta.

Aha, imdavo kartais. Ir alimentu puse uz tai atskaiciuodavo. 

Atsakyti