Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai kai visos puikios, aš to nedarau, aš neinu, aš neleidžiu... Viena Amadėja čia bjaurybė. Ir nesiteisink, ir nesigražink, Amadėja, Vysks, taškas - ant laužo tave biggrin.gif

Nu va va va

Atsakyti

Ten ne žiedai o ūgliai.

Nemačius kaip žydi eglė. Tik kankorėžiukus šviežius mačius.

Atsakyti

Aš jūsų niekaip nepaveju....

Atsakyti

Amadėja*, 12 Gru 2020 - 20:07, parašė: Tai ką, pult dabar man visas ar kaip? Prieš save aš teisinga ir atsakinga,o nepagrįsti kaltinimai yra tušti.
Tu kaip Šv Augustinas.Prastuomenės nuomonė nereikšminga😁
Atsakyti

Fėja*, 12 Gru 2020 - 20:14, parašė: Aš jūsų niekaip nepaveju....
Aš tai apsimetu,kad žiūriu vienas namuose😁
Atsakyti

Nu tai taip, todėl ir kaltinu valdžią, o ne žmones aplink...

Pvz aš tikrai buvau atsipalaidavusi, susiėmiau vėl griežčiau tik mėnesis gal koks Tikrai važiuodavau į pardą ir dviese važiuodavom, jei ko užsimanydavau, kad ir smulkmės ir pnš. Ir tik dabar, kelias savaites jau elgiuosi kaip per pirmąjį karantiną. O jūs, Gaile, Marcopolo, kas čia dar baisiausiai kaltinančios Amadėją, taip jau visą tą laiką ir laikėtės, nebuvot atsipalaidavę?

Jūs čia kai kurios deklaruojat nerealų sąmoningumą, idealumą kažkokį. Nu nėra tokie žmonės. Jei tokių ir yra, tai keli "ant" Lietuvos. Tai jūs ir dar koks Kasiulevičius su Čaplinsku ir Rolanda Lingienė gal tokio sąmoningumo...

Na is savo pusės galiu pasakyti kad darau maximum nuo lapkričio pradžios. Kai užvirė ši pekla mūsų kaime. Nelengva, iki idealumo trūksta, nes turiu darbo įsipareigojimų. Mano paslaugos yra nepakeičiamos šiai dienai mūsų mieste, aptarnauju vienintelė čia dabar , sumažėjes poreikis, bet yra būtina kai ką dirbt, nes klientai yra ligoniai. Jie nepasveiks be tam tikrų priemoniu. 

Ir taip žinok reik deklaruoti ir reklamuoti sąmoninguma. Kitaip niekaip. Nes valdžia pas mus impotentai. Nu taip yra

Atsakyti

Aš kažkodėl Gailės nepuoliau nė dėl vienos iš kelionių. Nors dauguma puolė. Ir net dabar nepuolu, nes žmogus žinojo ką daro. 

Man suprantamas pyktis ant tų marozų plokščiažemių. Pati pykstu.

Tiek, kad mane prie jų kažkaip priskyrė  :D  Nors niekaip nesu. Manau esu prie tų +-50 proc., kurie saugosi +-. 

Pažįstu šeimą, kuri jau dusyk prasitestavo dėl menkiausių įtarimų, bet vaiką į daržą veda pilnai. Mano galva jie iš tų atsakingų. O su Gailės požiūriu juos ant kryžiaus, nes pusiau iš namų dirba. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 gruodžio 2020 - 20:18

Prieš save aš teisinga ir atsakinga,o nepagrįsti kaltinimai yra tušti.

Tai visi patys pries save teisingi ir atsakingi. Kiguolis, antivakseriai ir ploksciazemiai,acto garintojai. 

Atsakyti

Nieko, turėsim griežtus draudimus nuo vėliausiai pirmadienio ir komendanto valandą vėliausiai nuo antradienio ir po mėnesio galima bus lengviau atsikvėpt.

Tai dar turi laiko palakstyti iki tol 🤣

Nors aš netikiu kad įves tuos draudimus 

Atsakyti

Aš tai apsimetu,kad žiūriu vienas namuose😁

Per LNK geresnis filmas :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 12, 20:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72751087" data-time="1607796367"> Nesupratau, ką čia man siūlai pradėt daryt. Bet jau gal aš kaip nors ir be pasiūlymų vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: Tai tu visada su visais kaltinimais susitaikai. Net nežinau - gera čia savybė ar nelabai... vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Tai ką, pult dabar man visas ar kaip?  Prieš save aš teisinga ir atsakinga,o nepagrįsti kaltinimai yra tušti.

Nu aš tai pasiūlyčiau neaiškint man, ką turiu daryti, nes aš galiu paaiškint, kur jums eiti biggrin.gif

QUOTE(GAILE* @ 2020 12 12, 20:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72751087" data-time="1607796367"><div><p>Nesupratau, ką čia man siūlai pradėt daryt. Bet jau gal aš kaip nors ir be pasiūlymų vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

</p></div></blockquote><p>Tai tu taip išeina irgi šaunuolė ir be pasiūlymu sugebi saugotis?</p>

Gal ir sugebu. Tik va, pasigirt nesugebu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 12 gruodžio 2020 - 20:21

As, aisku, buvau atsipalaidavus. Nu bet lapkriti, kai pradejo kilti sitaip skaiciai.. o ypac dabar, kai pirmaujame, tai visi nekvaili susieme gi. 

Atsakyti