Nu aš tai pasiūlyčiau neaiškint man, ką turiu daryti, nes aš galiu paaiškint, kur jums eiti
Gal ir sugebu. Tik va, pasigirt nesugebu.
Tai ugdyt gebėjimys verta. Gal dar ką nors momtyvuosi 🤣
Cia kaip ateistai sako, as tikiu tik tuo, ka matau.
Tai kovido, kaip ir Dievo, nieks nemato, nu ir netiki
. Afera ir tiek.
Bet tai kaip keista. Ziv irgi juk nemato, besimptomuai jie daug m, tbc, hepatito c. Ale tiki kažkodel. Nors ir sergančių ir mirusių mažiau žymiai
*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 20:34, parašė: Cia kaip ateistai sako, as tikiu tik tuo, ka matau. Tai kovido, kaip ir Dievo, nieks nemato, nu ir netiki . Afera ir tiek.Aha.Visi sirgo prasirgo,gripas ir pan.nu ir aš mirusio nei vieno nepažįstu,bet gi žinau,kad taip yra.kaip pasakiau,kad va 27metų mirė ,tai atsakymas buvo,kad ir lazda kartais iššauna.čia aš apie tą artimą aplinką.🙂😁
https://www.facebook...25948687479948/
va, pasigrozekit geriau
Amadėja*, 12 Gru 2020 - 20:35, parašė: Ne tik silpnume esmė. Labai dviprasmiški tie visi ribojimai, tos rekomendacijos, trūksta komunikacijos ir aiškumo. Žmonės nebesusigaudo tiesiog.Ir tai,būtų uždaryta ir būtų uždaryta,o dabar ,juk tikiesi ,kad pasiseks.esi su kauke ir t.t.
Aha.Visi sirgo prasirgo,gripas ir pan.nu ir aš mirusio nei vieno nepažįstu,bet gi žinau,kad taip yra.kaip pasakiau,kad va 27metų mirė ,tai atsakymas buvo,kad ir lazda kartais iššauna.čia aš apie tą artimą aplinką.🙂😁
As nuo vaiku meningito irgi nei vieno nepazistu mirusio. Nei nuo Aids.