*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 19:18, parašė: Nesu macius prazydusios eglutes, o merkiam visa gyvenima.Reiškia viskas gerai.😁
Seli, o yra skirtumas tu į pardę ar tb? Mes dviese 100metų nebuvę. Vaikai tai turbūt pamiršo kaip parduotuvės atrodo
GAILE, kai aukliauji, tai svarbu, kad žmonės tavim galėtų pasikliaut kai prireikia. Kitaip kam jiems auklė, kurios prireikus nėra?
Bet dabar tokia situacija, kad dzin tie žmonės turėtų būti. Turėtų jie suprasti tave. Ir priimti su vaiku, ar kažką galvoti, kad neužsišokti ant viruso.
O kad man 18 metu but dievas daves proto atsizvelgt i tevu paziuras.
Matyt niekam nerūpi tos tėvų pažiūros. Nerūpėjo, nerūpi ir nerūpės....
Seli, o yra skirtumas tu į pardę ar tb? Mes dviese 100metų nebuvę. Vaikai tai turbūt pamiršo kaip parduotuvės atrodo
Turejau galvoj, kad vienas zmogus apiperka viska, o ne kiekviens sauna, kada ko uzsimanes.
Nu jau neleidžia. Aš turbūt iš visos daržo grupės bene mažiausiai vaiką leidau.
nu taip, neleidžia-niekur. Mano vaikų vienintelė pramoga-nuosavo namo kiemas.
Atidu, 12 Gru 2020 - 19:33, parašė: As ir panasiaiManiškis nebent kokio alaus nueina iki kioskio ,neiškenčia.šikpopieriaus ar pieno. Nu gi negriūsiu kryžium skersai durų.as neleidziu.bet vakare ziu to ano atsirado.apsipirko
Bet Gaile, kas garantuotas, kad tu galūmai neplatini infekcijos, ar TB, ar pvz aš, ar dar kažkas kitas. Mes visos gal platinam infekciją....
Niekas. Bet aš nevaikštau niekur. Tik į darbą 2 -3 k savaitej su respiratorium chalatu skydelių ir grindų bei paviršių dezinfekcija po kiekvieno paciento. Nu į parduotuvę kokį kartą į 2 sav. Dar į mišką pabėgioti. Bet jau prisibegiojau per šaltį, astmos priepuolis 4 d nepraeina. MB tikrinasj kartą sav. Db dar mėnesį gyvens atskirai.
Tiesiog db yra itin pavojinga. Nes ką mes matom skaičius, tai besimptomų, nenustatytubyra 10 k daugiau. Ta parodė gi populiacijos tyrimai Islandijojnur Slovakijoje. Tai realybė tokia, jog infekuotu ir to nežinančių yra lb daug.
Vat pvz prieš sav buvo pacientė atsiimt vieno užsakymo, kuri priėmiau iš jis lb artimam kontakte lapkričio pradžioje. Buvom abi su kaukem. Na aš dar su pirštinėmis, skydeliu, chalatu. Po to isdezinfekavau paviršius. Ji nežinojo kad yra covid +. Sakė kitą vakarą darėsi tyrimą. O tą pačią dieną kai buvo pas mane, šventė savo gimtadienį. Nu ir visi 10 dalyvavę šventėje užsikrėte. Tai dar atėjus iškart manęs paklausė ar nesusirgau.
Tai darau išvadą kad vistiek veikia kažkiek tas perdėtas atsargumas. Nes toki žmogų sutikt tikimybė lb didelė. Kasdien po 3000 atveju, per savaitę visas vidutinio miesto žmonių skaičius. O kiek dar nesitiria. Jie patys jaučiasi sveiki gi
Nebūtų chana jei neleistų lakstyt visur kur užplaukia. Darbas, parduotuvė 2 k savaitej vienam šeimos nariui, gydymo įstaiga. Jokių Akropoliu, susibūrimu, greit pasikeistų padėtis. Ivedi nepaprastaha padėtį, patruliuoja kariuomenė, kuri db visiškai nieko neveikia. Sūnus sakė visi laukia kol duos jiems tokio darbo, nes db nei pratybų, nei ką veikt ten. Trinasi be prasmės
Tai ko jie to nedaro?
Nereiktų žmonėms tada vieniems kitų kaltinti....
Va valdžią aš labai kaltinu ir jų nesuprantu.
Turejau galvoj, kad vienas zmogus apiperka viska, o ne kiekviens sauna, kada ko uzsimanes.
Vaikas tik šunį man vedžioja. Daugiau niekur neleidžiu. Po pardes ir reikalus MB vaikšto. Aplink žmonės krenta kaip musės, košmaras kažkoks. Aš kai taip arti matau tą visą siaubą, tai net pro duris išeit man iššūkis