Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

dar svarbu išvirti, kad kieti nebūtų. Paprastai taip ir atsitinka dažniausiai, viršunės būna per minkštos, kai vidurys dar kietas. Aš jų neperpratau, tai lioviausi pati daryti.

Nereik virt jei kepi orkaitėje kaip foto 

Atsakyti

Meldziates, ar ka? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 13, 10:59)
<p>Meldziates, ar ka? </p>

Nea, seksu užsiimam biggrin.gif
Atsakyti
Tai jum jau deretu ,deretu ,po gailes pareiskimu ,kad armijai nera ka veikt , o amadeja uztikrino ,kad butinai to veiksmo atsiras biggrin.gif
Atsakyti

Meldžiuosi prie kompo.Dabar tyrinėju gerosios patirties sklaidą.iš atsiųstų skaidrių bandau rast esmines mintis ir jas surašyt.antras klausimas,liko dar 5

Atsakyti

Meldžiuosi prie kompo.Dabar tyrinėju gerosios patirties sklaidą.iš atsiųstų skaidrių bandau rast esmines mintis ir jas surašyt.antras klausimas,liko dar 5

Och....

Atsakyti

Tai jum jau deretu ,deretu ,po gailes pareiskimu ,kad armijai nera ka veikt , o amadeja uztikrino ,kad butinai to veiksmo atsiras biggrin.gif

Na, turėtų atsirast 😃

Bus įdomu :)

Atsakyti

Kaip gražiai sninga :)

Atsakyti

Na, turėtų atsirast 😃

Bus įdomu :)

Mane tai veikia tos frazės "ketinama", "planuojama", "svarstysime", "sušauksime posėdį". Visą laiką gumos tempimas, kai galėjo viskas jau būti padaryta. Dar kol misteris prezidentas susiruoš, nes be jo žinios juk nebus nepaparstosios padėties.

Ai...

Atsakyti

Mane tai veikia tos frazės "ketinama", "planuojama", "svarstysime", "sušauksime posėdį". Visą laiką gumos tempimas, kai galėjo viskas jau būti padaryta. Dar kol misteris prezidentas susiruoš, nes be jo žinios juk nebus nepaparstosios padėties.

Ai...

Nu nesakyk, savaitgali dirba valdzia. 

Atsakyti

Koks pasiaukojimas...

Galėjo anksčiau taip dirbti.

Atsakyti

Dirba, bet tikrai vėluoja su sprendimais 

Atsakyti