Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Koks pasiaukojimas...

Galėjo anksčiau taip dirbti.

Tai nueinanciai valdžiai px buvo po rinkimų viskas 

Atsakyti

Dabar nežinau, ką daryt. Rytoj turiu seniai planuotą vizitą pas skydliaukistą, jau pavasarį praleidau, dabar vos ne vos gavau laiką. Ligoninės konsultacinėje poliklinikoje. Bet bijau. Tempiau gumą ilgai, galėjau atsisakyti, turbūt eisiu. O dar man implantas numatytas 29 d., čia tai turbūt patys atšauks, manau.

Pasimetus esu dabar.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 13, 12:33)
<p>Dabar nežinau, ką daryt. Rytoj turiu seniai planuotą vizitą pas skydliaukistą, jau pavasarį praleidau, dabar vos ne vos gavau laiką. Ligoninės konsultacinėje poliklinikoje. Bet bijau. Tempiau gumą ilgai, galėjau atsisakyti, turbūt eisiu. O dar man implantas numatytas 29 d., čia tai turbūt patys atšauks, manau.</p><p>Pasimetus esu dabar.</p>

Ciuozk tik . Tau ir taip kraujospudis sokineja del netolygaus tiroxino isleidimo i krauja.
Atsakyti

Dabar nežinau, ką daryt. Rytoj turiu seniai planuotą vizitą pas skydliaukistą, jau pavasarį praleidau, dabar vos ne vos gavau laiką. Ligoninės konsultacinėje poliklinikoje. Bet bijau. Tempiau gumą ilgai, galėjau atsisakyti, turbūt eisiu. O dar man implantas numatytas 29 d., čia tai turbūt patys atšauks, manau. Pasimetus esu dabar.
Tai užsidėk respiratoriu, pirštines ir eik. Veikia konsultacijos  gi įstaigose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 gruodžio 2020 - 12:48
Gaile, perfrazuojant , dar labai tikiuosi kad konstitucija irgi kol kas veikia biggrin.gif
Atsakyti

Gaile, perfrazuojant , dar labai tikiuosi kad konstitucija irgi kol kas veikia biggrin.gif

Čia mano SwiftKey autokorekcija geriausiai žino kas veikia 🤣

Atsakyti

Mane tai veikia tos frazės "ketinama", "planuojama", "svarstysime", "sušauksime posėdį". Visą laiką gumos tempimas, kai galėjo viskas jau būti padaryta. Dar kol misteris prezidentas susiruoš, nes be jo žinios juk nebus nepaparstosios padėties. Ai...
Na, galėjo greičiau patvirtint ministrus, o kitkas daroma kaip įnanoms greičiau. Gi reik visą nuoseklų planą sukurpt.  O nepaprastosios padėties nepaskelbs be Seimo, tsmai bus diena bent vėliau.

Vyriausybės posėdis 15val. Per vakar ir šiand.buvo susitikimsi su visais ministrais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2020 - 13:24

Dabar nežinau, ką daryt. Rytoj turiu seniai planuotą vizitą pas skydliaukistą, jau pavasarį praleidau, dabar vos ne vos gavau laiką. Ligoninės konsultacinėje poliklinikoje. Bet bijau. Tempiau gumą ilgai, galėjau atsisakyti, turbūt eisiu. O dar man implantas numatytas 29 d., čia tai turbūt patys atšauks, manau. Pasimetus esu dabar.
Aišku eik. 

Med.paskaugų nestabdys kiek bus įmanoma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2020 - 13:26

Dirba, bet tikrai vėluoja su sprendimais 
Nu tai tik 5ad.gavo įgaliojimus nauja vyriausybė.  IR taip per galvas verčiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2020 - 13:28

Ciuozk tik . Tau ir taip kraujospudis sokineja del netolygaus tiroxino isleidimo i krauja.

Mano kraujospūdis arti normalaus, žemesnis, pulsas žemas, tiroksino išsiskiria per mažai, todėl turiu jį nuolat vartoti tablečių pavidalu. Pas mane hipotireozė, ne hiper.

Atsakyti

Mano irgi zemas kol kas. Bet tas zemas kai pradeda sokinet su amzium, tai dar pavojingiau. 

Atsakyti

Mano irgi zemas kol kas. Bet tas zemas kai pradeda sokinet su amzium, tai dar pavojingiau. 

Mano dar nešokinėja, priešingai, nei teigia alta, ekstrasensiškai nustačius :D .

Nu žinau keletą atvejų, kai link senatvės iš hipotonikių moterys virto hipertonikėm.

Blogai tai, kad pasikelti tai nėra vaistų, kiek man žinoma, o kai aukštas - galima reguliuoti.

Man baisiau širdies ritmo sutrikimai, esant žemam kraujospūdžiui. Man yra buvę.

Atsakyti