Kur sakiau ,kad sokineja i virsu . O siaip tai nereikia net jokiu supergaliu pastebet ,kad esi hipotonike. Pastovus kazkoks tai nei tai pompos ,nei tai filtro nepakankamumas, pasireiskiantis patinimais, net respiratoriniai sutrikimai . Na zodziu , tu aparac su per mazai watu.
kad jis man nešokinėja, nebent žemyn. Patinimai kažkodėl būna tik vasarą, dabar net ženklo. Tik dar žinau, kad inkstų funkcija silpnėja, kreatininas ten kažkoks padidėjęs. Pamirštu vandenį gerti, kai dirbu.
O kad aš esu toks aparac, tai kažkas panašaus.
Ai, vis tiek viskas žemyn važiuoja.
Tiesa, o kur Madam dingus? Ar viskas gerai jai?
O kad vaistu nera , tai klysti. Net pasitikrinau , amazone yra. I herbe , tai as ten naujos tvarkos nesuprantu kol kas.
Pinot , ar tu zaparozietis , oru ausinamas. Beje , dabar reikia gert ersketuogiu nuovira , ne vandeni.
iherbe papildų tai yra. Nuolat kažką žiūriu. Bet nežinau, ar tikiu, kad galima iš zaporožiečio tapti bent žiguliu papildų dėka.
Labai patenkinta robotu siurblium
Dziovintu ersketuogiu irgi turiu.Mamos nuopelnas
Kepiau Šv.Liucijos bandeles
Koki siurbliu pirkai?
Kokios čia dar šventųjų bandelės.ir tokių būna.
Aš tai nedariau nieko,nes vakar patingėjau ,tai dabar nuo ryto sėdžiu ir pabaigos nesimato ir virtuvėj nebuvau.
Kažkas ten puodais barškino.reik pažėt ,gal ir man ką nors duos.nes buvau atsinešus dešros ir sūrelių.kažkaip vėl valgyt noriu.
Pinotija, 13 Gru 2020 - 16:30, parašė: Tiesa, o kur Madam dingus? Ar viskas gerai jai?O jei aš dingčiau,ar susirūpintum.😁