Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 15 Gru 2020 - 17:31, parašė: Kartą per sav. pirkit maistą internetu, papildomai vieną kartą į pardę dasipirkimui.
Kad aš nebežinau ką.jau atrodo tikrai tikrai visko v isko ir vistiek suėdam viską.net katinai besočiai.😁
Atsakyti

Kad aš nebežinau ką.jau atrodo tikrai tikrai visko v isko ir vistiek suėdam viską.net katinai besočiai.😁
Suprantu  bet tai būtų variantas, kad netempt tų maišų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 17:48
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 15, 17:22)
<p>Kai tik kas baiginejasi namie, rašau į raštelį ant šaldytuvo. Prieš einant į parde dar peržiūriu ko trūksta. Na bet sunku savaitei suplanuoti, tikrai. O kai dar 5 žmonės pas intermora, tai iš vis. </p>

Galima suplanuot net toki random reikala, kaip produktu kiekius restoranui ,kai net nezinai kiek klientu ateis.
Galima vaikui isakyt , kad sudarytu meniu savaitei ,paskaiciuotu ir uzsakytu produktus ,net tam tikram biudzete.
Atsakyti

Situacija.pažįstama šeima.mama pasijautė blogai,prarado uoslę,tada visiems šeimos nariams pasireiškė simptomai,pasidarė testus ir coroną rado tik sūnui.kaip čia taip?

Atsakyti

Tai tuo buvo galima vadovautis bent nuo lapkt.1.-

Man tai geras jausmas žinoti

Tai buvo, bet tu, pvz. nesivadovavai. 

Atsakyti

Galima būtų suplanuot,jei maistas būtų ribojamas,bet jis neribojamas.o kai sėdim namie,tai ką daugiau veikt.

Atsakyti

Situacija.pažįstama šeima.mama pasijautė blogai,prarado uoslę,tada visiems šeimos nariams pasireiškė simptomai,pasidarė testus ir coroną rado tik sūnui.kaip čia taip?

Man kazkaip atrodo, kad didele dalis tu testu neparodo to kovido,nes neaptinka antikuniu.

Atsakyti
Intemora, pas mane dar pastoviai vaiku draugai ir drauges budavo, net ju sunekai. Ir maistas nebudavo ribojamas.Tesiog as kitaip uki tvarkydavau.
Atsakyti

Galima būtų suplanuot,jei maistas būtų ribojamas,bet jis neribojamas.o kai sėdim namie,tai ką daugiau veikt.
Tai turi vietos rusy, nerodyk visko iskart, ka nuperki. Nu pvz nupirkai du kilus apelsinu, tai viena palik rusy. Istrauksi veliau, po keliu dienu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 gruodžio 2020 - 18:07

Intemora, pas mane dar pastoviai vaiku draugai ir drauges budavo, net ju sunekai. Ir maistas nebudavo ribojamas.Tesiog as kitaip uki tvarkydavau.

Tau i darba gal  nereikejo, tai gamindavai istisai turbut. 

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 gruodžio 2020 - 18:14

Aš netvarkau jokio ūkio,nesu nei  ekonomė nei ūkvedė.😁😁

Atsakyti