Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Situacija.pažįstama šeima.mama pasijautė blogai,prarado uoslę,tada visiems šeimos nariams pasireiškė simptomai,pasidarė testus ir coroną rado tik sūnui.kaip čia taip?

Tai pagal dabartines normas šeimos gydytojas visiems pagal simptomus nustatytų, jei bent vienam nustatyta.

Kaip kaip. Gali būti, kad mama jau jau baigia persirgti ir bebeužtenka viruso nosiaryklėj, o kiti gal neužsikrėtė. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 12 15, 18:19)
<p>Aš netvarkau jokio ūkio,nesu nei  ekonomė nei ūkvedė.😁😁</p>
<p> </p>

Tai arba ipareigok vaika, vaikus arba samdykis.Matai ,kad apaugai ukiu greiciau nei tikejaisi.
Atsakyti

Acqua Alta, 15 Gru 2020 - 18:21, parašė: Tai arba ipareigok vaika, vaikus arba samdykis.Matai ,kad apaugai ukiu greiciau nei tikejaisi.
Ačiū,kaip nors susitvarkysim.🙂
Atsakyti

Tai buvo, bet tu, pvz. nesivadovavai. 

Aš vadovavausi pagal galimybes, jei ką

Atsakyti

Amadėja*, 15 Gru 2020 - 18:20, parašė: Tai pagal dabartines normas šeimos gydytojas visiems pagal simptomus nustatytų, jei bent vienam nustatyta. Kaip kaip. Gali būti, kad mama jau jau baigia persirgti ir bebeužtenka viruso nosiaryklėj, o kiti gal neužsikrėtė.
Tai visi sukraščiavo ir prarado uoslę vienu metu.nu ten dienos skirtumas.kažkaip man keistai čia.
Atsakyti

Tai visi sukraščiavo ir prarado uoslę vienu metu.nu ten dienos skirtumas.kažkaip man keistai čia.

Nu tai po to tegul antikūnius pasidaro ir aišku bus. Manau visiems corona

Atsakyti

Intemora, kaikas iš praktinių dalyku, pvz , nupirkt ilgo galiojimo pieno pakuotę visą, visokių ten žirnelių, majonezų, varškės, kažko šaldyto, jei yra kur dėt. Nuvaryt į kokią Norfos bazės tipo pardę, kur visokie sausainiai, pyragėliai dėžėm. 

Bet tavo vietoj užsakinėčiau tikrai. 

Sakyčiau taip net suplanuot lengviau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 18:40

Aisku, Intemoros vietoj tik uzsakinet. Ir atves nemokamai, ir matysi suma, ir bereikalingu sudu neprisipirksi. 

Atsakyti

Galima suplanuot net toki random reikala, kaip produktu kiekius restoranui ,kai net nezinai kiek klientu ateis.
Galima vaikui isakyt , kad sudarytu meniu savaitei ,paskaiciuotu ir uzsakytu produktus ,net tam tikram biudzete.

Ne mano čia levelis. Nesugebėčiau. Vaikas tai iš vis be tokių įgūdžių 

Situacija.pažįstama šeima.mama pasijautė blogai,prarado uoslę,tada visiems šeimos nariams pasireiškė simptomai,pasidarė testus ir coroną rado tik sūnui.kaip čia taip?

Taip kad testai netikslūs. Rašiau gi, 60% patikimumas 

Man kazkaip atrodo, kad didele dalis tu testu neparodo to kovido,nes neaptinka antikuniu.

Ne antikūnų ieško tepinelyje, o viruso RNR. Antikūnai randami tik persirgus, iš kraujo 

Atsakyti

Kartot testus reik tiesiog 

Atsakyti

Nu tai po to tegul antikūnius pasidaro ir aišku bus. Manau visiems corona

Po to Tai negreit. Kokių 2 savaičių 

Atsakyti

Intemora, kaikas iš praktinių dalyku, pvz , nupirkt ilgo galiojimo pieno pakuotę visą, visokių ten žirnelių, majonezų, varškės, kažko šaldyto, jei yra kur dėt. Nuvaryt į kokią Norfos bazės tipo pardę, kur visokie sausainiai, pyragėliai dėžėm. 

Bet tavo vietoj užsakinėčiau tikrai. 

Sakyčiau taip net suplanuot lengviau.

Jų kaip suprantu mitybos įpročiai ne tokie. Valgo greit gendanciu produktų daug - sūrelių, jogurtu, pusfabrikačių. Kitu atveju tokiai šeimai iš vis verta pirkt dideliais pakiais kokiam PROMO

Atsakyti