Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Realiai tai ir man dzin. Velyvais vakarais niekad neapsipirkineju. 

Atsakyti

Aš kaip ir Fėja, tiesiog nervina tokie visokie suvaržymai. 

Šiaip jau pripratau ir kaip ir didelės problemos nėra, bet tvarka nepatinka tokia.

O dėl šanpūnų bent jau Latvijoje tai higienos prekės priskirtos prie būtinųjų ir jas galima pirkt maksimoj ir pan. Užtverti ten visokie indai, žvakės, knygos, dekoracijos ir pan. 

Atsakyti

Aš kažkaip plačiau galvoju,man tai netrukdo gauti,puikiai informuota kada galiu,o kažkam gal tai išgelbėja gyvybę.

O užverta visada ar tik savaitgaliais?

Atsakyti

o sakykit, cia tiesa, kad maximose ir pan. zada stop juosta aptvert ne maisto skyrius? Ar cia vel samokslo teorijos?  :hmm:​ 

LV taip yra

Atsakyti

Man tai įdomu kaip du technine apžiūra bus. Nes ketvirtadienį mūsų vabalas užrašytas auto ekspertizei. Tai jei nepriims, nzn ką daryt, regitra neregistruoja be ekspertizės 🤣

Veiks įprastai

Atsakyti

Neturėtų būt iki vasaros. Skiepai jau sukurti
Bet skiepų gausim tik 9000 dozių, o toliau net neaišku kada. Vakar ministras sakė.

Greitųjų testų gausim gal už 2mėn.tik.  Žodžiu, ne kažką

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 10:07
Taigi novicioko bus bus pas kontrobandiniu cigarietu bei validolio pardavejas , , oi sorry ,sputniko biggrin.gif
Atsakyti

Aš kaip ir Fėja, tiesiog nervina tokie visokie suvaržymai.  Šiaip jau pripratau ir kaip ir didelės problemos nėra, bet tvarka nepatinka tokia. O dėl šanpūnų bent jau Latvijoje tai higienos prekės priskirtos prie būtinųjų ir jas galima pirkt maksimoj ir pan. Užtverti ten visokie indai, žvakės, knygos, dekoracijos ir pan. 
Tada logiška, nes aš pagalvojau ir apie visokius pampersus kūdikiams.... Nu negali draust.

Plius higienos prekės pardėse įsimaišę prie maisto, visokios buities +- visai kitur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 10:16

Tiesa, kaip suprantu, tai grožio paslaugis uždraustos, o kitos leidžiamos, jei trukmė iki 15min.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 10:54

Tiesa, kaip suprantu, tai grožio paslaugis uždraustos, o kitos leidžiamos, jei trukmė iki 15min.

O jei vienas žmogus užsirašys pvz iš eilės 4 kartus po 15 min? Po biški su pertraukom ir susitvarkys tuos antakius 🤭 

Šiaip visai nebejuokinga, baisu kas darosi didžiuosiuose PC. 

Atsakyti

O jei vienas žmogus užsirašys pvz iš eilės 4 kartus po 15 min? Po biški su pertraukom ir susitvarkys tuos antakius 🤭 

Šiaip visai nebejuokinga, baisu kas darosi didžiuosiuose PC. 

Grožio paslaugos apskritai uždraustos. Bent aš taip supratau.

Atsakyti
Na va, kiekvienas supranta kaip kam patogiau. Siaip tai taip ir turi but.
Atsakyti