Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mes ir neistempiam savaites su 1 apsipirkimu. As ir rimi, ir barbora uzsakineju.

I darba vaikstau,tai dar ir i parde uzsuku.

Atsakyti

Mano galva labai trumpas užsukimas yra gan saugus. Aš Lidle savam susisuku laisvai per 15 min, kad vos panešu :)

Juolab jau riboja srautus.

Atsakyti

Dar papasakosiu apie vieną sąmokslo teiriją, tą, kad miršta nuo infarkto ar vėžio, o pripaišo coroną. 

Gi šalia tų 700mirčių nuo coronos dar yra arti 400, kur įrašyta corona ne kaip mirties priežastis. 

O žmonės pamato tą žodį ir viskas! Pripaišė!

Ir seka pasakas vieniems per kitus. Iš mb giminių jau keketą tokių girdėjau...

Atsakyti
Taigi visa intemoros seima pries tai maitinosi viesajame maitinime. O dabar tas sektorius is ju gyvenimo dingo . Todel reikia persiplanuoti srautus .
Atsakyti

Aš jau savaitės laikotarpyje spėjau ir barborą, ir rimi į namus išbandyti, super dalykas. Jei kažkokių dalykų pritrūksiu tai nulėksiu ir į parduotuvę, bet dėl kelių dalykų ten ilgai neužtruksiu. 

Atsakyti

Taigi visa intemoros seima pries tai maitinosi viesajame maitinime. O dabar tas sektorius is ju gyvenimo dingo . Todel reikia persiplanuoti srautus .

Tai galima užsakyt į namus kartais. 

Man tai mažai kas pakito. Vaikai namie daugiau būna, bet mano vienam tai tobulas užkandis pvz.konc.kukuružų skardinė, obuolys skiltelėm ar morka, tai daug gamint nereik :))))

Atsakyti

Aš jau savaitės laikotarpyje spėjau ir barborą, ir rimi į namus išbandyti, super dalykas. Jei kažkokių dalykų pritrūksiu tai nulėksiu ir į parduotuvę, bet dėl kelių dalykų ten ilgai neužtruksiu. 

Aš ir užsakinėsiu, nes einant vienai nesinori tempt belen kiek ir užtrukt. 

Atsakyti

Ne žinok, ima iš abiejų. Ir dar iš gerklės. Visada. MB sakė 

Man eme tik is vienos snerves ir viskas. 

Atsakyti

MB parnese kaledine dovana is darbo. Gavo visi darbuotojai. Pledas vilnonis.

Atsakyti

Aš ir užsakinėsiu, nes einant vienai nesinori tempt belen kiek ir užtrukt. 

Pas mus liftas atjungtas, tai laiptais Barbora nenes, reiks apacioj pasiimt. Tai aciu, as jau netampysiu svoriu. 

Atsakyti

Aj, dar vaikams lb.sueina batonas su uogiene. 

Net ausys lapsi :)))

Atsakyti

Man eme tik is vienos snerves ir viskas. 

Aš iš daug ko girdėjau šitą, todėl manau tai rimta klaidingai neigiamų rezultatų priežastis. 

Atsakyti