Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet aš tikiu, kad internetu viską mes nusipirksim, kas bus mums labai reikalinga.

Šiaip tikrai geri laikai pandemijai, įsivaizduokit, būtų kokie 1995.... Tikrai būtų labai liūdna ir daug baisiau. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 12 16, 07:46)
<p>Bet aš tikiu, kad internetu viską mes nusipirksim, kas bus mums labai reikalinga.</p><p></p><p>Šiaip tikrai geri laikai pandemijai, įsivaizduokit, būtų kokie 1995.... Tikrai būtų labai liūdna ir daug baisiau. </p>

Oi katuk ,kad tu zinotum.Bet tais laikais jei jau no disclosure tai taip ir buvo. Ir zurnalistai dar nebuvo kgb pamirse.Taigi nerypaukit cia, nes nusibodo. Nei virusas ,nei fiziologija nei medikai menedzeriu nei statistiku nei kanceliariju nemegsta. Ir saskaitnikams nepaklusta.
Atsakyti

Alta, aš vidurinę 96 baigiau, tai žinai, kažką apie tuos laikus pameni normaliai 😊 

Tai visos čia panašiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 16 gruodžio 2020 - 08:16
Dabar daug baisiau feja, patikek.
Atsakyti

As baigiau 1984.Tai turbut atsimenu daugiausia. Ir galiu pasakyt, jei tada but virusas, tai  po valdzios isakymo visi kaip peles namie sedetu ir jokiu svarstymu nebutu. Viska uzdarytu ir zinokites. Tai virusas tikrai but suvaldytas greitai. 

Atsakyti
Tu nepameni nei talonu ,nei deficito laiku .Ar jau kas nors papasakojo?
Atsakyti

Atsok. Nu labiau man pasiseke turbut, nei tau, nebadavau. Kaime arem ko ne kozna savaitgali, tai kaimas mus ir maitino. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 gruodžio 2020 - 09:13
Oi selija, badas yra salyginis dalykas. Jei man pakistu kruazanus su sokoladu ,kaip intemoros mergaitems, tai reikstu bada. Nes tie dalykai na nera labai skanus.
Bet tais laikais med pagalba buvo prieinama. Su tuo tu turetum sutikti .
O del kaimo tu teisi ,daug kas turejo kaimus, priemescius, darbas nebuvo geda . Kaimas nebuvo kazkas gedingo.
Dabar dar viena problema provincijai nusimato, sovietine infrastruktura visai nudvese. O europa teleido trinkelem issklot ir neveikiancias tuscias mokyklas putplasciu apklijuot. Keliai - duobes iki keliu,vandentiekis - fontanai ,o jei paleistu sildymo sistema pilnu spaudimu tai ir jos mikliai neliktu ,vidury ziemos. Intemoros diedas atsisakes remontuot daugiabuti pademonstravo atenes palades verta isminti. Kad nama isigijo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 gruodžio 2020 - 09:20

Prieinama buvo , bet tada kovido nebuvo. Tiesiog tais laikais nebutu buve jokiu demokratiniu svarstymu, niekam nebuvo idomu, patinka kam kas, ar ne. 

Bent jau dabartine kovido situacija butu labai greit buvus suvaldyta. 

Kita vertus, be kysiu tais laikais nelabai buvo verta kazka rimtai gydytis. 

Atsakyti

Ir taip, neatsimenu as tu talonu, isskyrus talonus kudikiu grikiams ir jaunavedziu talonus. Matyt, nebuvo man tie talonai aktualus, sakau, kaimo maistu pagrinde maitinomes. Mesa, bulves ir darzoves. 

Atsakyti
Tai ir dabar ,rimtai gydytis visi eina i privacias istaigas. Valstybinese jau kam kaip pasiseka.
Atsakyti

Tai ir dabar ,rimtai gydytis visi eina i privacias istaigas. Valstybinese jau kam kaip pasiseka.
Nu as kazkaip nesiskundziu valstybinem. Nors labai rimtai ir nesirgau,aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 gruodžio 2020 - 09:31