Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne, geriau juoda duona sviestas česnakai druska. 

Šitas irgi nerealus! Vaikystėj su tėčiu vakarais tokius kapodavau 🤣 

Atsakyti

Amadėja*, 15 Gru 2020 - 21:33, parašė: Išpindėję. Maniškiai valgo. Dar biškį sviesto užtepu. Ir valgo jie ir varškę su uogiene ir grietine. Bet jie abu sugeba ir vienos duonos pavalgyt. Mažas užsitepa kokio tepamo dūrio dar ar riešutinio kremo. Radau visai gerą lidle, kur antroj vistoj po cukraus žemės riešutai :)
Nu ką aš joms padarysiu .drakoniukui tik sueina ,nes jinai valgesnė.nu aišku jau kai nėr pasirinkimo,ant ketvirtos dienos😀
Atsakyti

Šitas irgi nerealus! Vaikystėj su tėčiu vakarais tokius kapodavau 🤣 

dabar daznai pasidarau ziemos metu. Tik ne su juoda, o su pilka duona. 

Atsakyti

dabar daznai pasidarau ziemos metu. Tik ne su juoda, o su pilka duona. 

Aš kažkaip dabar nebe, nes kvapelis tai jopapa nuo česnako 😁 bet norėčiau, gal reiks surizikuot. 

O kas yra pilka duona? 

Atsakyti

Aš kažkaip dabar nebe, nes kvapelis tai jopapa nuo česnako 😁 bet norėčiau, gal reiks surizikuot. 

O kas yra pilka duona? 

Gal ale palanga?

Atsakyti

Gal ale palanga?

palanga mociuciu, cia mano mylimiausia :D​ 

Atsakyti

Cesnaka reik valgyt visai seimai, tada niekam nesmirda. 

Atsakyti

Jo.kartais pakepu duonos su česnaku,tai tada visiems gera...kaip jau aš laukiu tų atostogų.noriu eglutės(tikiuosi, gal galima bus kur nors ją gauti,tik dabar pagalvojau),kalėdinių filmų,mišrainės...kaip būtų gerai gaut sniego,gal kur su rogutėmis išeitumėm.

Atsakyti

Tai lauko prekyboj nebus galima nusipirkti eglutes?

Va, mb sake, kad per radija girdejo, kad leis pardavineti lauke. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 gruodžio 2020 - 23:28

*** Sėlija, 15 Gru 2020 - 23:26, parašė: Tai lauko prekyboj nebus galima nusipirkti eglutes?
Nežinau🤔
Atsakyti

Intemora, ką tik per LRT žinias girdėjau - "Leidžiama prekiauti eglutėmis lauke". Labas rytas 🌲

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 16 gruodžio 2020 - 06:53

Intemora, ką tik per LRT žinias girdėjau - "Leidžiama prekiauti eglutėmis lauke". Labas rytas 🌲

Vienintelė leidžiama ne maisto prekyba

Atsakyti