Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi visa intemoros seima pries tai maitinosi viesajame maitinime. O dabar tas sektorius is ju gyvenimo dingo . Todel reikia persiplanuoti srautus .

Ne man skirta bet manau kad pas mus buvo panasiai.

Tai persiplanuot srautus pakankamai sudetinga:)

Nebent saldytu koldunu ir pan.uzsipirkt.

Kada speji pagamint kada ne...Tada ka kita reik susirast...Jei dirbi is namu tai dirbi, o ne gamini :unsure: 

Maniskiai nieko nerade buna patys iskeliauja i parde :ax:​ 

Atsakyti

Amadėja*, 15 Gru 2020 - 20:04, parašė: Aj, dar vaikams lb.sueina batonas su uogiene. Net ausys lapsi :)))
dar šilti kruasanai su šokoladu kitas reikalas.iš viis nevalgo batono su uogiene.geriau alkanos sedės.o man taip vaikystėj būdavo skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 gruodžio 2020 - 20:28

Atidu, 15 Gru 2020 - 20:05, parašė: Ne man skirta bet manau kad pas mus buvo panasiai. Tai persiplanuot srautus pakankamai sudetinga:) Nebent saldytu koldunu ir pan.uzsipirkt. Kada speji pagamint kada ne...Tada ka kita reik susirast...Jei dirbi is namu tai dirbi, o ne gamini :unsure: Maniskiai nieko nerade buna patys iskeliauja i parde :ax:
Įsivaizduok, Altą ,jei aš taip parašyčiau😁😁😁 Oi,negaliu,toks juokas suėmė🤣
Atsakyti

Tai visose seimose taip, kur tevai dirbantys. Ir seniau taip buvo. As, parejus is mokyklos, rasdavau lasiniu ir desros saldytuve. Suri namini. Viskas. O paskui vakariene gamindavau,jei mamai iki, 10 dirbt ispuldavo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 gruodžio 2020 - 20:37

Man eme tik is vienos snerves ir viskas. 

Man Kipre taip ėmė. Čia tai visad is abiejų ir gerklės 

Atsakyti

dar šilti kruasanai su šokoladu kitas reikalas.iš viis nevalgo batono su uogiene.geriau alkanos sedės.o man taip vaikystėj būdavo skanu.
Išpindėję. Maniškiai valgo. Dar biškį sviesto užtepu. Ir valgo jie ir varškę su uogiene ir grietine. Bet jie abu sugeba ir vienos duonos pavalgyt. Mažas užsitepa kokio tepamo dūrio dar ar riešutinio kremo. Radau visai gerą lidle, kur antroj vistoj po cukraus žemės riešutai :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gruodžio 2020 - 21:37

Man ir pačiai skanu batonas su aviečių tiršta uogiene 🤭

Atsakyti

Man ir pačiai skanu batonas su aviečių tiršta uogiene 🤭

Dar būtinai reik truputį sviesto :) 

Atsakyti

Nevalgau gyvenime bulkos su uogiene. Fee

Mazius ant bulkos tepa medų arba kokia nutela jei yra. Nu bet čia laaaabai retas dalykas namie 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 15 gruodžio 2020 - 21:50

Nevalgiau gyvenime bukos du uogiene. Fee

Mazius ant bukos tepa medų arba kokia nutela jei yra. Nu bet čia laaaabai retas dalykas namie 

Jei niekada nevalgei, tai kaip gali sakyt, kad feee??? 

Dar skaniau man jei biški orkaitėj apskrudini

Atsakyti

Dar būtinai reik truputį sviesto :)

Ne, geriau juoda duona sviestas česnakai druska. Arba duona lašiniai svogūnai 🤣

Atsakyti

Jei niekada nevalgei, tai kaip gali sakyt, kad feee??? 

Dar skaniau man jei biški orkaitėj apskrudini

Nu tai bandžiau kartą kitą per gyvenimą 😀. Vaikystėj irgi vis bandydavo kas nors prastumt tokį desertą 🤣. Neee, nepatinka. 

Atsakyti