Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia gincytinas klausimas, manau. 

Atsakyti

Cia gincytinas klausimas, manau. 

Teisingumo ministerija jau  išaiškino kad nedraudžiama. 

Atsakyti

Teisingumo ministerija jau  išaiškino kad nedraudžiama. 

Daugelis tėvų turėjo sutartas ir įprastas pareigas – vežiojimas į būrelius, mokyklas ir pan., pasikeitus situacijai, karantino laikotarpiu šias veiklas galite pakeisti kitomis – jeigu vaikas negali matytis su skyrium gyvenančiu tėvu fiziškai – išbandykite naujus bendravimo būdus (skype, messanger, zoom ir t.t.), virtualioje erdvėje galima rasti daug puikių patarimų, ką galima su vaiku nuveikti virtualiai bendraujant – žaidimai, įvairių užduočių atlikimas, filmo peržiūros, pokalbiai, pusryčiavimas, vakarieniavimas ir kitos veiklos galimos ir nesant fiziniam kontaktui.

Lai bendrauja virtualiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magdada: 16 gruodžio 2020 - 17:24

https://www.15min.lt...moms-56-1425690

Atsakyti
Klausykit , o cia man vienai kraupu? Tos vaiku teises ,teisingumo ministerija.Esu gyvenime buvus <on the margins> bet amadejos komuna perspjauna tunta ubagu.
Atsakyti

O kadangi pas mano ex reikalas čia mirtinas, tai važiuos tas vaikas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Klausykit , o cia man vienai kraupu? Tos vaiku teises ,teisingumo ministerija.Esu gyvenime buvus bet amadejos komuna perspjauna tunta ubagu.
Čia daug kam aktualu yra. Ne man vienai.  Viena gerai - pagaliau aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 17:30

Niekas nekraupu jei nesi visiškas bailys ir nors kiek pasidomi savo teisemis

Atsakyti

Gal pati norite pailsėti nuo vaiko?

Atsakyti
Mano vaikai jau patys turbut geriatriniais tevais skaitytusi.
Atsakyti

Gal pati norite pailsėti nuo vaiko?

Ne. Tiesiog niekas neatšaukė teismo patvirtintos nutarties su bendravimo grafiku. Jeigu tokio nėra, tuomet galima savo nuožiūra, jeigu yra, tai privalu laikytis. 

Atsakyti

Ne. Tiesiog niekas neatšaukė teismo patvirtintos nutarties su bendravimo grafiku. Jeigu tokio nėra, tuomet galima savo nuožiūra, jeigu yra, tai privalu laikytis. 

Neprivalu nieko laikytis su nestabilios psichikos asmeniu,jei pats vaikas pasakoja kaip jis draskosi

Atsakyti