Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man rodos metanolio susidaro ir naminukę gaminant. Dėl to tuos pirmus lašus reik lauk pilt. 

Atsakyti

Pinot, nu paprasta, jei padauginai vodkes, kalk skyscio is auto radiatoriaus, ir pasibaigs tavo zemiski vargai :D​ 

Oj, nu juodas humoras. :huh2:​ 

man ir taip nelinksma kažko.

Ruošiuosi, kaip neišdurnėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 17 gruodžio 2020 - 15:24

Oj, nu juodas humoras. :huh2:​ 

man ir taip nelinksma kažko.

Ruošiuosi, kaip neišdurnėt.

Reiktu tau kokios zoles parukyt :D​ 

Atsakyti

Reiktu tau kokios zoles parukyt :D​ 

Eik jau, kam man tos haliucinacijos, dar nušoksiu nuo namo stogo iš užplūdusios laimės. :) 

Nors gal žolė tokių neduoda pojūčių.

nesu rūkius, bet esu mačius netoliese  parūkiusią merginą, gal kokia nekokybiška žolė buvo, nes raitėsi iš juoko.  :D 

Ne man.

Atsakyti
Methanol toxicity
Other names Methanol poisoning
Methanol Lewis.svg
Molecular structure of methanol
Specialty Emergency medicine
Symptoms Decreased level of consciousness, poor coordination, vomiting, abdominal pain, specific smell on the breath[1][2]
Complications Blindness, kidney failure[1]
Causes Methanol (such as found in windshield washer fluid)[1][2]
Diagnostic method Blood acidosis, increased osmol gap, methanol blood level[1][2]
Differential diagnosis Infections, exposure to other toxic alcohols, serotonin syndrome, diabetic ketoacidosis[2]
Treatment Antidote, hemodialysis[2]
Medication Fomepizole, ethanol[2]
Prognosis Good with early treatment[1]
Atsakyti

Likau be skalbiankės iki sausio pabaigos. :unsure:​ 

Neprisimenu laikų, kai neturėjau skalbiankės.

Išsivežė lengvam pataisymui, nes veikė, tik kažkas viduje bildėjo, tai bijojom, kad nebūtų koks varžtas. Į kitą savivaldybę. į Marijėmpolę. :) 

Tai dabar nežinau, ką reikės daryt. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 17, 15:13)
<p>Pinot, nu paprasta, jei padauginai vodkes, kalk skyscio is auto radiatoriaus, ir pasibaigs tavo zemiski vargai biggrin.gif​ </p>

Ne , jei padauginai techniniu spiritu ,kas yra tie meta , tai reikia gert finlandia . kas yra eta.
O kanapiu net arbata visai veikia , siaip. Geras augalas ,nei jam specialiu solventu reikia, nei kokiu razvratu.
Atsakyti

Jo galėjo tą žolę bent per pandemija legalizuoti 🤣

Atsakyti

Ne , jei padauginai techniniu spiritu ,kas yra tie meta , tai reikia gert finlandia . kas yra eta.
O kanapiu net arbata visai veikia , siaip. Geras augalas ,nei jam specialiu solventu reikia, nei kokiu razvratu.

Nzn nejaučiu aš tos arbatos veikimo. Turbūt itin silpnai

Atsakyti

Fėja, kada šunis viena kitos vedžiosim? 

Nu tai gi negĄlima būriuotis 💋 O būtume 6-se? Tai jau ūjūjūj niu niu niu 😄

Atsakyti

Ai, tai atvirksciai? Tadu sutinku, gal ir isgelbes.

Zoles rukius dusyk pries beveik 30 metu, zvengem iki zabtu skaudejimo :D​ 

Atsakyti

Pinotija, sakes tau. Pirk kokia deveta tam laikui. Paskui turesi atsargine. 

Atsakyti