Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Omniva pamete mano dovana mamai. Idejau penktadieni, penktadieni kurjeris isveze. Daugiau duomenu nera.Skambinau, sake, ieskos, isvardint turejau, kas joje buvo. Labai idomu... 

Atsakyti

Omniva pamete mano dovana mamai. Idejau penktadieni, penktadieni kurjeris isveze. Daugiau duomenu nera.Skambinau, sake, ieskos, isvardint turejau, kas joje buvo. Labai idomu... 

Daug fb tokių temų dabar. Nesusitvarko jie su apkrovom matyt. Aš kurjeriu dovanas siųsiu rytoj, tikiuosi bus patikimiau. Nors turbūt tik iliuzija tai

Atsakyti

Ne , jei padauginai techniniu spiritu ,kas yra tie meta , tai reikia gert finlandia . kas yra eta.
O kanapiu net arbata visai veikia , siaip. Geras augalas ,nei jam specialiu solventu reikia, nei kokiu razvratu.

na, nežinau kaip galima meta kažko padauginti šiais laikais. Kai pilna eta-.

Esu kažkada skaičius, kaip techniniu spiritu išsinuodijo visas visutėlis kaimas, išskyrus mažus vaikus. Buvo kaimo šventė kažkur Sibire. Siaubas.

Atsakyti

Per Omnivą nustojau siųsti dar pirmo karantino metu. Kažkokia įdomi ta omniva, nuolat, tai persipildo, tai vėluoja. Ir dar ne pati pigiausia.

Per LP express niekad nebuvo jokių nepatogumų.

Atsakyti

Per Omnivą nustojau siųsti dar pirmo karantino metu. Kažkokia įdomi ta omniva, nuolat, tai persipildo, tai vėluoja. Ir dar ne pati pigiausia.

nu man patogiausias ju terminalas. 

Ir kazkaip nebudavo iki siol bedos.

https://www.facebook...40746/?sfnsn=mo

Atsakyti

Kokiam mes  budulyne gyvenam... zmones planuoja nusipirkti pigiausia vainika, veziotis masinoj kur nori ir kada nori.. tipo, i laidotuves...  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 17, 16:12)
<p>Kokiam mes  budulyne gyvenam... zmones planuoja nusipirkti pigiausia vainika, veziotis masinoj kur nori ir kada nori.. tipo, i laidotuves...  blink.gif​ </p>

Manai bomzai ir buduliai islaidautu vainikams?
Atsakyti

Aš iš DPD dabar užsakiau atvežimą. Tfu tfu tfu bar bar bar

Atsakyti

Nu tai gi negĄlima būriuotis 💋 O būtume 6-se? Tai jau ūjūjūj niu niu niu 😄

Aš šiaip paklausiau. Būriavimesi šunys nesiskaito. Bet, taip, tamstą suprantu :D​ 

Atsakyti

Kokiam mes  budulyne gyvenam... zmones planuoja nusipirkti pigiausia vainika, veziotis masinoj kur nori ir kada nori.. tipo, i laidotuves...  :blink: 

Taip. Tokia mūsų visuomenė. Ji pasirinko šventę švęsti 

Atsakyti

https://m.facebook.c...524178&sfnsn=mo

Atsakyti

Maximos aikšteke artipilne Snd ir pas mus. Vaziavau Barboros prekių apie 15 val. Tai tikrai daug kaip tokiu metu. Nesuvokiu ko ten grūstis, matyt vardan pramogos 

Atsakyti