Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš iš DPD dabar užsakiau atvežimą. Tfu tfu tfu bar bar bar

Su dpd viskas gerai.

Atsakyti

Maximos aikšteke artipilne Snd ir pas mus. Vaziavau Barboros prekių apie 15 val. Tai tikrai daug kaip tokiu metu. Nesuvokiu ko ten grūstis, matyt vardan pramogos 

Va, man įdomu kaip su ta barbora, kai ne į namus pristato, kokia ten sistema? nes skaičiau, kad arba kažkur lauke reikia pasiimti, arba viduje, tipo kaip paštomate?

Atsakyti

Va, man įdomu kaip su ta barbora, kai ne į namus pristato, kokia ten sistema? nes skaičiau, kad arba kažkur lauke reikia pasiimti, arba viduje, tipo kaip paštomate?
Susirenki internetu viską kaip bet Kokioj interneto pardej, apmoki el bankininkyste, pasirenki atsiėmimo laiką. Atsiunčia tau SMS su patvirtinimu. Atvažiuoji tuo laiku prie maxes stenduko su Barboros ženkliuku. Ant jo yra tel nr. Juo paskambini, pasakai užsakymo nr ir tau atveža su vežimėliu prekes į maisiukus sudėtas. Lb patogu, greita ir šlamšto neprisiperki. Tikiuosi ir saugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 17 gruodžio 2020 - 16:47

Nera greita, eiles ten ilgiausios lauke. 

Atsakyti

Likau be skalbiankės iki sausio pabaigos. :unsure:​ 

Neprisimenu laikų, kai neturėjau skalbiankės.

Išsivežė lengvam pataisymui, nes veikė, tik kažkas viduje bildėjo, tai bijojom, kad nebūtų koks varžtas. Į kitą savivaldybę. į Marijėmpolę. :)

Tai dabar nežinau, ką reikės daryt. 

Gal įmanoma per kurjerius atsivežt? Turėtų būt galimybė tokia.

Atsakyti

Per Omnivą nustojau siųsti dar pirmo karantino metu. Kažkokia įdomi ta omniva, nuolat, tai persipildo, tai vėluoja. Ir dar ne pati pigiausia. Per LP express niekad nebuvo jokių nepatogumų.
Tikrai geriau dirba, bet aš gavau iš jų savo vardu kažkokią xl pižamą. Siuntėjas latvių įmonė adresatas aš. Nesupratau bajerio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 gruodžio 2020 - 17:12

Nežadinkit iki pavasario! 

Atsakyti

Gal įmanoma per kurjerius atsivežt? Turėtų būt galimybė tokia.

Neįsivaizduoju, reikės domėtis.  

Atsakyti

Nera greita, eiles ten ilgiausios lauke. 

Pas mus ne. Savo laiku buvau 1

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20201217_171606.jpg

Nežadinkit iki pavasario! 

Čia tavo šunė? kažkokia per didelė. :)​ 

Atsakyti

Pas mus ne. Savo laiku buvau 1

O tas drive in ką reiškia? Iš automobilio lauke kažkaip?

Atsakyti

Neįsivaizduoju, reikės domėtis.  

Iš esmės galima belen ką iš beken kur atvežti dabar :) 

Atsakyti