Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Apsivemciau nuo tu turginiu vedaru. Naminiu esu pakandus dantu galais, fuuu. 

Skiepyciausi, kad ir dabar. 

Man visos degtines vienodo skonio, sulaikai kvapa ir praryji, po to ant smugio uzgeri. 

Atsakyti

Vedarus turi daug pasaulio virtuviu. Joks cia zemaiciu.
Ir vedarai skanu. O jus visos jau po maisto pramones isigalejimo kiek suprantu gimet.

Ką aš žinau, aš 1978...

Atsakyti

Aš degtinės negėrus  :angel_not:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Gru 2020 - 18:17, parašė: Apsivemciau nuo tu turginiu vedaru. Naminiu esu pakandus dantu galais, fuuu. Skiepyciausi, kad ir dabar. Man visos degtines vienodo skonio, sulaikai kvapa ir praryji, po to ant smugio uzgeri.
Nu žinok ne,vat ten kokia bajorų bjauresnė už absoliutą.
Atsakyti
Singing - we are 99 percent.
Atsakyti

MB su mažium kartais perka ir valgo tuos vedarys turguj. Jiems skanu 🤮🤢. Mano mažasis aplamai visokius nevaikiskus patiekalus mėgsta nuo mažens - sushi, silkes, žalią lašiša, cebulyne, midijas seniau mėgo kol neapsinuodijo kartą kavinėj, pelesini sūrį ir pan

Atsakyti

Įdomu kaip tiriamas tas žmonių mobilumas. Jaučiu pagal tekefonų operatorių duomenis. Bet tada gi neišskiriama kur tie žmonės. Gal tik auto važiuoja, gal parke bėgioja... Bet, aš už tai, kad ant švenčių būtų nepaprastoji padėtis, nes, jaučiu, nesuveiks ir šis karantinas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 gruodžio 2020 - 19:05

Kolegė iš Radviliškio Snd važiavo dirbt į Šiaulius, po to Telšius. Sakė niekur nieks nestabdė.

Atsakyti

Kolegė iš Radviliškio Snd važiavo dirbt į Šiaulius, po to Telšius. Sakė niekur nieks nestabdė.

Mano kolege gyvena 25km nuo Vilniaus, vyras ja veze i darba...stabde, kamantinejo, nenorejo praleist, nes vyras ne Vilniuje dirba, tik zmona i darba veze.

Atsakyti

Manau, bus ta komendanto valanda. 

Atsakyti

Mano kolege gyvena 25km nuo Vilniaus, vyras ja veze i darba...stabde, kamantinejo, nenorejo praleist, nes vyras ne Vilniuje dirba, tik zmona i darba veze.

MB vakar važiavo į mūsų statybą, tai irgi niekur nestabde. Bet sakė mate visus į Palangą važiuojančius stabdė uz to viaduko prie Vidmantu

Atsakyti

Manau, bus ta komendanto valanda. 

Būtų gerai, bet abejoju ar bus

Atsakyti