Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano kolege gyvena 25km nuo Vilniaus, vyras ja veze i darba...stabde, kamantinejo, nenorejo praleist, nes vyras ne Vilniuje dirba, tik zmona i darba veze.

Vilniuj yra postai ant pagr.išvažiavimų. Mb sakė vakar, bet jo su aiškiai darbine mašina nestabdė

Atsakyti

Jei nebus nuo kokios 23, bus šakės. Ir daržus reik būtinai uždaryt,nes tai gerokai ribotų žmonių mobilumą. Sąmoningumas neveikia. 

Atsakyti

Aš iš rajono į miestą grįžau. Stabdė, klausinėjo, gerai, kad sodo išrašą iš RC pasiėmiau.

Atsakyti

Vln realiai auto judėjimas didelis

Atsakyti

As tai apetita praradus visai. Kuciukus grauziu visa diena, vakare pavalgau, bet be apetito. 

Atsakyti

Tautos "šviesuolis" kalba per Rūtos laidą. Pusdurnio Kepenio net virusas neims ...

Atsakyti

As tai apetita praradus visai. Kuciukus grauziu visa diena, vakare pavalgau, bet be apetito. 

Gal tau Beatos kūčiukų su kanapėmis?

Atsakyti

Tautos "šviesuolis" kalba per Rūtos laidą. Pusdurnio Kepenio net virusas neims ...

Aš tai net negaliu klausyt kaip kalba tas bukas žmogus. Čia tipinis pavyzdys kaip visokie neišsivysčiusio proto individai tampa pvz sektu lyderiais, arba diktatoriais. 

Atsakyti

O taip dažnai tau būna, ar retai?

Atsakyti

Aš irgi pažiūrėjau, bet man nervai nelaiko klausant..

Atsakyti

Aš tai net negaliu klausyt kaip kalba tas bukas žmogus. Čia tipinis pavyzdys kaip visokie neišsivysčiusio proto individai tampa pvz sektu lyderiais, arba diktatoriais. 

Na matai, reiktų į minusinį vandenį panert, kad jį suprast :D​ 

Atsakyti

Na matai, reiktų į minusinį vandenį panert, kad jį suprast :D 

Minusinin nepanersi, nes ledas gi 🤣

Bet į šiaip lb šalta esu nerus ne kartą. Bet tam man nereik kepenio 

Atsakyti