Gal tau Beatos kūčiukų su kanapėmis?
tuos ir grauziu.
O taip dažnai tau būna, ar retai?
nu ne daznai. Sakai, korona?
tuos ir grauziu.
nu ne daznai. Sakai, korona?
gal ne.
kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą.
Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau.
Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.
gal ne. kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą. Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau. Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.Yra, aš kai šiaip jautri, tai man labai jaučiasi. Ir tai net ne baimė, nemoku apsakyt. Nerimas greičiau.
Seli, bet, jei tu saviizoliacijoj, tai pas jus ir remontininkai negalėjo vaikščiot...ar galėjo?
Is tikruju ne.
Bet visi 9 butai buvo palikti be sildymo, nupjautais radiatoriais. Negalejau juos be sildymo palikti savaitei. Todel uzsidariau miegamajame ir su jais nesimaciau. Pries tai diedas isvedino kambarius. Jie epizodiskai buvo uzeje 3 kartus po kazkur 20 minuciu.
gal ne.
kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą.
Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau.
Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.
As iki tiek nestresuoju. Tiesiog namie sedziu, saldytuve nieko labai gero, o gamintis tai nesigaminsiu gi. O kai nera alkio, tai ir nevalgai, ka randi.