Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal tau Beatos kūčiukų su kanapėmis?

tuos ir grauziu. 

O taip dažnai tau būna, ar retai?

nu ne daznai. Sakai, korona? 

Atsakyti

Seli, bet, jei tu saviizoliacijoj, tai pas jus ir remontininkai negalėjo vaikščiot...ar galėjo?

Atsakyti

Vilniuj yra postai ant pagr.išvažiavimų. Mb sakė vakar, bet jo su aiškiai darbine mašina nestabdė

O tai darbinių mašinų nestabdo,juk čia tada atviras kelias gudravimams visokiems.

Atsakyti

O tai darbinių mašinų nestabdo,juk čia tada atviras kelias gudravimams visokiems.

Tai niekad visų gi nestabdo

Atsakyti

tuos ir grauziu. 

nu ne daznai. Sakai, korona? 

gal ne.

kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą.

Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau.

Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.

Atsakyti

gal ne. kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą. Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau. Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.
Yra, aš kai šiaip jautri, tai man labai jaučiasi. Ir tai net ne baimė, nemoku apsakyt. Nerimas greičiau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 gruodžio 2020 - 20:50

Seli, bet, jei tu saviizoliacijoj, tai pas jus ir remontininkai negalėjo vaikščiot...ar galėjo?

Is tikruju ne. 

Bet visi 9 butai buvo palikti be sildymo, nupjautais radiatoriais. Negalejau juos be sildymo palikti savaitei. Todel uzsidariau miegamajame ir su jais nesimaciau. Pries tai diedas isvedino kambarius. Jie epizodiskai buvo uzeje 3 kartus po kazkur  20 minuciu. 

Atsakyti

gal ne.

kai aš vakare kartais atsipeikėju, kad visą dieną nevalgiau ir nenoriu, tai nesistebėčiau. Bet aš kai stresuoju, tai net žiūrėt negaliu į maistą.

Bet jei pvz mb nevalgytų, tai žiauriai išsigąsčiau.

Kažkoks tas stresas yra aplinkui, nori ar nenori.

As iki tiek nestresuoju. Tiesiog namie sedziu, saldytuve nieko labai gero, o gamintis tai nesigaminsiu gi. O kai nera alkio, tai ir nevalgai, ka randi. 

Atsakyti

Amadėja*, 17 Gru 2020 - 20:46, parašė: Tai niekad visų gi nestabdo
Galvojau stabdys visuas,tai toks ir tolkas tada. Arba bent jau pasirinktinai, nesvarbu kokia mašina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 gruodžio 2020 - 21:13

Galvojau stabdys viaua,tai toks ir tolkas tada.

Arba bent jau pasirinktinai nesvarbu kokia mašina

Na, policininkai gerai nutuokia ką stabdyti. Turi jie praktikos. Gal savaitgaly visus stabdys. 

Atsakyti

Amadėja*, 17 Gru 2020 - 21:06, parašė: Na, policininkai gerai nutuokia ką stabdyti. Turi jie praktikos. Gal savaitgaly visus stabdys.
Jei aš norėčiau išvažiuot ,turėčiau tokią mašiną ir žinočiau,kad nestabdys,tai vualia -atradau būdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 gruodžio 2020 - 21:14

Aš irgi pažiūrėjau, bet man nervai nelaiko klausant..

Aš tik pamačiau, iškart išjungiau TV 😄

Atsakyti