Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nežinau, man vaikai netrukdė nuo jų atsiribot,iš pradžių mažiau,vėliau vis daugiau jr daugiau.kai buvo visai mažos,nu ropinėdavo šalia,ok,nu gi nesedėjau akis įbedus į tai ištisai.ir knygas skaitydavau jr filmus žiūrėdavau ir vynelį gurkšnodavau,po to vis dažniau ir daugiau atsirasdavo erdvės,taip ir užaugo.

Bet gal aš labai pakanti vaikams,sunku pasakyt,bet kažkaip ramiai ,galėjau atsiribot tiek kiek man reikėdavo,net pačiose  bjauriausiose situacijose.rėkdavo,vienoj rankoj knyga,kitoj vežimo rankena.kažkaip iš vis aš moku išnykt ir būt tik su savim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 04:42

Intemora, kokiu čia laiku rašai?... visai nesimiega?

Labas rytas🌲

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 18 gruodžio 2020 - 06:52

Fėja faina auklėtoja 👍. Kai anūkų turėsiu, siūlysiu sūnui jos grupę 😀

Atsakyti

Nežinau, man vaikai netrukdė nuo jų atsiribot,iš pradžių mažiau,vėliau vis daugiau jr daugiau.kai buvo visai mažos,nu ropinėdavo šalia,ok,nu gi nesedėjau akis įbedus į tai ištisai.ir knygas skaitydavau jr filmus žiūrėdavau ir vynelį gurkšnodavau,po to vis dažniau ir daugiau atsirasdavo erdvės,taip ir užaugo.

Bet gal aš labai pakanti vaikams,sunku pasakyt,bet kažkaip ramiai ,galėjau atsiribot tiek kiek man reikėdavo,net pačiose  bjauriausiose situacijose.rėkdavo,vienoj rankoj knyga,kitoj vežimo rankena.kažkaip iš vis aš moku išnykt ir būt tik su savim.

Vat tokio emocijų atsiribojimo yra lb sveika

mokytis. Nes gyvenime daug situaciju, kai tu negali pakeist aplinkybių, nei  vaiku zyzimo, nei sutuoktinio kažkokių erzinančių įpročių, pagaliau darbe kas nors bando kraują gert. 

Visa gyvenima taip yra. Todėl išnykti su savim yra itin sveikas įprotis 

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 gruodžio 2020 - 08:23

Acqua Alta, 18 Gru 2020 - 07:56, parašė: biggrin.gif
Ką jau bjauraus prirašinėjai?
Atsakyti

Vat tokio emocijų atsiribojimo yra lb sveika

mokytis. Nes gyvenime daug situaciju, kai tu negali pakeist aplinkybių, nei  vaiku zyzimo, nei sutuoktinio kažkokių erzinančių įpročių, pagaliau darbe kas nors bando kraują gert. 

Visa gyvenima taip yra. Todėl išnykti su savim yra itin sveikas įprotis 

Va va, man sunku buvo anksčiau, dabar jau lyg geriau sekasi. 

Buvo laikas, kai man pasakė, kad aš irgi žmogus ir irgi galiu turėti poreikių ir norių ir kad jie yra vienodo svarbumo, kaip ir vaiko... Man akys atsivėrė... Buvo mane motinystė visai surietus kažkurį laiką. Gerai, kad domėtis pradėjau ir vaikščioti į visokius seminarus tėvams.

Atsakyti

As tai kazkaip visada pati sau buvau svarbiausia. Ir jei jau turiu koki poreiki, tai ji ispildysiu, su vaikais, ar be ju. 

Atsakyti

Fėja*, 18 Gru 2020 - 09:29, parašė: Va va, man sunku buvo anksčiau, dabar jau lyg geriau sekasi. Buvo laikas, kai man pasakė, kad aš irgi žmogus ir irgi galiu turėti poreikių ir norių ir kad jie yra vienodo svarbumo, kaip ir vaiko... Man akys atsivėrė... Buvo mane motinystė visai surietus kažkurį laiką. Gerai, kad domėtis pradėjau ir vaikščioti į visokius seminarus tėvams.
Tai gal ir Monai tas pats. Man tai netgi gal patiko ta motinystė.tie visi vaikiški dalykėliai,gi gražu😁 Kaifuodvau nuo ružavų šliaužtinukų,buteliukų su kiškiais,net pampersai nauji gi tokie gražūs.😛 Bet tai netrikdė man būt savimi,niekada.Būdavo atsikeldavo ir lupdavo akis man,aš slėpdavausi po kaldra,bet jokių blogų prisiminimų kažkaip neliko.Ėjo, praėjo,nebėra.
Atsakyti

*** Sėlija, 18 Gru 2020 - 09:37, parašė: As tai kazkaip visada pati sau buvau svarbiausia. Ir jei jau turiu koki poreiki, tai ji ispildysiu, su vaikais, ar be ju.
Aha.man nereikėjo šito išgirst ,aš ir taip žinojau.nes kas gi geriau žino ko aš noriu,jei ne pati?
Atsakyti

Tai gal ir Monai tas pats. Man tai netgi gal patiko ta motinystė.tie visi vaikiški dalykėliai,gi gražu😁 Kaifuodvau nuo ružavų šliaužtinukų,buteliukų su kiškiais,net pampersai nauji gi tokie gražūs.😛 Bet tai netrikdė man būt savimi,niekada.Būdavo atsikeldavo ir lupdavo akis man,aš slėpdavausi po kaldra,bet jokių blogų prisiminimų kažkaip neliko.Ėjo, praėjo,nebėra.
O po to paprašai ir kavos į lovą atneša  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 gruodžio 2020 - 10:30

Amadėja*, 18 Gru 2020 - 10:12, parašė: O po paprašai ir kavos į lovą atneša :D
Viską ko tik noriu atneša,drakoniukas dar ir piešinį pridės.😛
Atsakyti