Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na  aš leisdavau vienas lopšines. Tajos. Tai jos vaikui tokią kaip miego asocijaciją buvo sukurę :)

Ir naktį paleisdavau tyliai, jeigu nesimigdydavo.  O ir gražios man jos :)

Tai bandėm ir Taja paklausyt, bet nepastebėjau, kad poveikis būtų geresnis nei kitokios muzikos, tai jau mieliau klausom suaugusiems skirtas dainas :D

Atsakyti
Ai ,einu geriau su asilais ir poniais pabut. Gal ka isaiskins.
Atsakyti

Tai bandėm ir Taja paklausyt, bet nepastebėjau, kad poveikis būtų geresnis nei kitokios muzikos, tai jau mieliau klausom suaugusiems skirtas dainas :D
Na  asocijacija susikuria per laiką :)

Čia kaip ir vakariniai miego rutualai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 gruodžio 2020 - 10:53

O po to paprašai ir kavos į lovą atneša  :D

Aš kai grįžtu iš darbo, man mažoji padaro arbatą visada. Ir savaitgalį paklausia, ar noriu 👍

Atsakyti

Na  asocijacija susikuria per laiką :)

Čia kaip ir vakariniai miego rutualai.

Žinau aš apie tuos ritualus ir kuriamės juos savaip, gi nebūtinai tai lopšinės. Tau gal atrodo, kad aš nieko neskaitau, niekuo nesidomiu ir auginu kaip išgalvoju? Tai žinok ne. 

Atsakyti

Aš kai grįžtu iš darbo, man mažoji padaro arbatą visada. Ir savaitgalį paklausia, ar noriu 👍

Miela :)

Atsakyti

Šaunuolė 😇

Atsakyti

Kovidų nemažėja, mirčių irgi. Oj bet taip kaip taip Lietuva pavarė žiauriai 😳

Atsakyti

Mane tai drakoniukas šeria ir šeria,vis kokius sumuštinius prigalvoja.vegeterei, kai užeina įkvėpimas tai tiek visko prikepa,priverda,pritroškina.Bet aišku,čia jau ne kasdien.iš surūgėlės tik jokios naudos.Ai,arbatą kartais padaro😁

Atsakyti

LavinaX, 18 Gru 2020 - 10:59, parašė: Žinau aš apie tuos ritualus ir kuriamės juos savaip, gi nebūtinai tai lopšinės. Tau gal atrodo, kad aš nieko neskaitau, niekuo nesidomiu ir auginu kaip išgalvoju? Tai žinok ne.
Tai jie ir turi būt savaip :) Natūraliai susidėlioja. 

Tiesiog pas mus tos lopšinės labai gerai veikė. 

Ir ant kitų vaikų esu išbandžius, tai irgi poveikis buvo :) gal, kad pati tikiu :)

Atsakyti

LavinaX, 18 Gru 2020 - 11:01, parašė: Kovidų nemažėja, mirčių irgi. Oj bet taip kaip taip Lietuva pavarė žiauriai 😳
Pasedės karantine,situacija pasitasys,o ir viltis jau yra-skiepai.
Atsakyti

Kovidų nemažėja, mirčių irgi. Oj bet taip kaip taip Lietuva pavarė žiauriai 😳

Aš bijau, kad ir nemažės pora sav.tikrai. Na, mažės kai krist ims teigiamų testų procentas. Būtų dvigubai didesni testavimo pajėgumai, taurėtume apie 5000 kas, manau, būtų gan realus tikras skaičius, bent realesniis. 

Atsakyti