Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai isivaizduokit ,kaip monos charakterio zmogui sunku . Tokie vyrai daznai isvis pabega, kuriam laikui ,ar su visam.Gi ji neuzleis modern toking ,kad vaikas miegotu . Nepasikalbes su kaimynais . Ji socialiai uzdara. Ir dar jau gerokai pagyvenus. Pastebejau ,kad jei nebuni nutoles nuo savo vaikystes ,daug lengviau ta vaiku auginima isgyveni.
Atsakyti

Bet tai isivaizduokit ,kaip monos charakterio zmogui sunku . Tokie vyrai daznai isvis pabega, kuriam laikui ,ar su visam.Gi ji neuzleis modern toking ,kad vaikas miegotu . Nepasikalbes su kaimynais . Ji socialiai uzdara. Ir dar jau gerokai pagyvenus. Pastebejau ,kad jei nebuni nutoles nuo savo vaikystes ,daug lengviau ta vaiku auginima isgyveni.

O kuo Modern talking blogai? Mašinoj groja dažnai jų cd ir puikiai miega prie jų. O namuose miega prie Rod Stewart, Toto, Quen, Lady gaga ir t.t., vaikiškų dainelių mes nelabai klausom, na kartais kokį filmuką įjungiu, kai kažką reikia pasidaryt, o ji žiauriai pikta. 

Kitų dalykų neaptarinėsiu, nes aš geriau žinau kokie mūsų santykiai su vyru. 

O kaimynai kuo čia dėti, jie išvis svetimi žmonės.

Atsakyti

Nu tu neteisi.

Be to, negražiai varai.

Atsakyti

Mona pagyvenus🙈 Mona tiesiog toks žmogus,o be to tai jos pirmagimė,bus antras,jei bus,augins lengviau.   O be to vaikams gimdyt vaikus,jau senai nefasonas. Jau mano.laikais tokios mados nebebuvo.o kas nesuskubo,tas pasigimdė virš 30 ir laimingi.tie vaikai.auga..nu dabar vegetarė.pagimdytų.nu taigi vaikų vaikas iš vis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 10:32
Taigi sakei ,kad kvepuot bijai . Mona visi postai islieka. Nuo kada muzika uzleidi? Ar jau uzleidi? Pinot ,man tavo nuomone ir tavo reitingavimas nerupi.
Atsakyti

Taip turbūt dėl to, kad nesi pajutęs tokios asmeninės laisvės :) arba požiūris "lengvesnis" :)

Atsakyti

Taigi sakei ,kad kvepuot bijai . Mona visi postai islieka. Nuo kada muzika uzleidi? Ar jau uzleidi? Pinot ,man tavo nuomone ir tavo reitingavimas nerupi.

Aš nereitinguoju, o konstatuoju. :)

Atsakyti

Ir ta tavo vegetare augintu ir uzaugintu, kaip ir visos 17kines uzaugino. Nebutu jokiu katastrofu. 

Atsakyti

Tai niekas čia niekam.nerūpi,todėl  pinot švelniai pasakė,kad nusišneki.

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Gru 2020 - 10:33, parašė: Ir ta tavo vegetare augintu ir uzaugintu, kaip ir visos 17kines uzaugino. Nebutu jokiu katastrofu.
Katastrofų nebūtų,bet tikrai to nelinkiu.aišku,kad neišmestų,bet geriau gal nereikia. Nu bet.pati supranta,kad dar.toli gražu ne laikas.

Tikiuosi😁

Atsakyti

nuo pirmų mėnesių. Dar vasarą balkone kai migdydavau šalia lopšio palikdavau muziką groti, tik tuo metu gerai miegodavo prie hiperbolės. Vis keičiasi muzika, prie kurios gerai užmiega, bet muzika nuolat groja. Bet tai kaip foninis triukšmas, kuris tik padeda. O kalbam tyliai kai ta muzika groja. Bijau net kvėpuot - nu manau ir asilui aišku, kad čia tik toks išsireiškimas. 

Atsakyti

Na  aš leisdavau vienas lopšines. Tajos. Tai jos vaikui tokią kaip miego asocijaciją buvo sukurę :)

Ir naktį paleisdavau tyliai, jeigu nesimigdydavo.  O ir gražios man jos :)

Atsakyti