Pasedės karantine,situacija pasitasys,o ir viltis jau yra-skiepai.
Jo, bet kada Lietuva jų gaus normalų kiekį, tai neaišku. Nuo 5000 vakcinų tikrai niekas nepasikeis.
Tai jie ir turi būt savaip
Natūraliai susidėlioja.
Tiesiog pas mus tos lopšinės labai gerai veikė.
Ir ant kitų vaikų esu išbandžius, tai irgi poveikis buvo
gal, kad pati tikiu
Tai nėra svarbu, kokia muzika, svarbu, kad veikia. Tau veikė Taja, Lavinax kita.
Aš tai nemėgau klausytis namuose vaikiškos muzikos. O kadaise su puske iš Palangos važiavom dviese su vaikais, tai ji dėl vaikų, dvi valandas mašinoj leido Tele Bim Bam. Nu aš maniau išprotėsiu 🤭 Vaikai tikrai būtų ir kitokios paklausę, bent dalį kelionės. Bet ten iš serijos buvo, kad mamų poreikiai nesvarbu. Atkentėjau. 😄
Fėja*, 18 Gru 2020 - 11:17, parašė: Tai nėra svarbu, kokia muzika, svarbu, kad veikia. Tau veikė Taja, Lavinax kita. Aš tai nemėgau klausytis namuose vaikiškos muzikos. O kadaise su puske iš Palangos važiavom dviese su vaikais, tai ji dėl vaikų, dvi valandas mašinoj leido Tele Bim Bam. Nu aš maniau išprotėsiu 🤭 Vaikai tikrai būtų ir kitokios paklausę, bent dalį kelionės. Bet ten iš serijos buvo, kad mamų poreikiai nesvarbu. Atkentėjau. 😄Man tai apie tą vorą patinka daina.😁
Tai nėra svarbu, kokia muzika, svarbu, kad veikia. Tau veikė Taja, Lavinax kita.
Aš tai nemėgau klausytis namuose vaikiškos muzikos. O kadaise su puske iš Palangos važiavom dviese su vaikais, tai ji dėl vaikų, dvi valandas mašinoj leido Tele Bim Bam. Nu aš maniau išprotėsiu 🤭 Vaikai tikrai būtų ir kitokios paklausę, bent dalį kelionės. Bet ten iš serijos buvo, kad mamų poreikiai nesvarbu. Atkentėjau. 😄
Mano mažas mėgsta Bareikio dainas, ypač tą "pažiūrėk į mane mama", labai Eurovizinė patiko, antikvarinių kašpirovskio dantų kaikurios )) bet niekaip ne miegui
Karantinas nieko kol kas neapmažins, nes dar visos šventės priešaky. Kiek bus švenčiančių su giminėmis, draugais, iš užsienio kiek grįžusių ir t.t., kurie nieko nebijo, bo viruso tai nėra anot jų.
Va, po naujų metų pamatysim dar gražesnę situaciją.
Bijau, kad taip... plius to nesveiko shopingo rezultatai lįs dar.
Karantinas nieko kol kas neapmažins, nes dar visos šventės priešaky. Kiek bus švenčiančių su giminėmis, draugais, iš užsienio kiek grįžusių ir t.t., kurie nieko nebijo, bo viruso tai nėra anot jų.
Va, po naujų metų pamatysim dar gražesnę situaciją.
Bet tai žmonės, žmonės...
Pravažiuoju gatve, prekybcentriai netušti, mašinų pilna, Lidlas tai išvis...
Atvažiavau siuntinio prie paštomato, tai sunkiai radau vietą mašinai.
Dabar jau verkimas prasideda, kodėl valdžia nieko nedarė anksčiau. O kai bandė daryt, kiekvienu atveju prasidėdavo protestavimai ir varymai.
Reikėjo tikro gero karantino, be išlygų, su komendanto valanda, nors 2 savaitėms.