Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai dabar visus italus nuteist reikia už jų picas ir  kruasanus.jūs kažkaip mane labai kreivai įsivaizduojst.var nuperku dėžę kruasanų ir valgykit savaitę.ne,bet kruasanai nėra tabu.

Kažkaip turbūt kai parašai, kad va buvom picą suvalgyt, tai kai kam atrodo, kad kasdien jas ir valgom. O yra gi kaip tik priešingai, mes dabar pvz kartą į savaitę sau leidžiam pramogą pasiimti maisto išsinešimui. Taip, tai dažnai būna pica ar koks kinų maistas. O taip tai kasdien gaminu naminį maistą. 

Atsakyti

Tai ir Intemora gi gamina. Tik neakcentuoja to

Atsakyti

Tai ir Intemora gi gamina. Tik neakcentuoja to

Tai būtent. Ji net balandėlius gamina! 😃

Atsakyti

Ei, ponios, seniai fb nebuvot.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tūpas požiūris. Vadinasi, jei ne vyras, tu net savim pasirūpint nemokėtum ir dukras taip auklėji.

Intemora, pradedam nuo to, kad aš parašiau apie valgio gamybą didelėj šeimoj. Lyg mandagiai. Po to iš tamstos pusės prasidėjo įžeidinėjimai.

Valgyt pamokyt gamint visad galiu.

Ne asocialė tu, savaime aišku. Taip, kad gal jau nesipykstam ir nesižodžiuojam. :)​ 

Pagal mane is kitos puses izeidinejimai prasidejo:)

Tai jau tikrai negaminant naminio maisto vaikai šunkeliais nubildės :D 

Maniskiai jau tada ir zema starta prieme.

Atsakyti

Gamina, jei ne intemora, tai iš vaikų kažkas, gal ir vyras kartais kąnors. Neįmanoma tokioj didelėj šeimoj negamint.

Atsakyti

Bet jinai net nejaučia,po to vėl tipo gerutė.kažkokių pinigų ant kojinių turiu prašyt,kažkokiam kaime sėdžiu😁.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 16:09

Bet jinai net nejaučia,po to vėl tipo gerutė.kažkokių pinigų ant kojinių turiu prašyt,kažkokiam kaime sėdžiu😁.

A tai nori pasakyt, kad tavo algos daugiau, nei ant punciaku uztenka? Aiskiai vyro prasai ant staniku :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Gru 2020 - 16:10, parašė: A tai nori pasakyt, kad tavo algos daugiau, nei ant punciaku uztenka? Aiskiai vyro prasai ant staniku :D
Nnu neuždirbu daugiausiai "ant Lietuvos" Kur jau ,net kojinėms neužtenka😁
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 18, 15:38)
<p>As tai ant sovietines valgyklos maisto, naminiu lasiniu ir keptu bulviu uzaugau. Savaitgaliais blynai, cepelinai, balandeliai, riebios sriubos su spirguciais. Ir iki dabar nesiskundziu sveikata. </p>

Selija, mityba ir sveikata yra man labai įdomi ir daug nagrinėta tema, diskutuoti net neverta pradėt, nes ir kelių dienų neužteks, o aš ir laiko, ir noro neturiu.
Atsakyti

Gyvenime matau atvirksciai. Tos gamintojos tai ir aptukusios, ir ligu pilnos. O tos, katrom dzin, tai sveikos, kaip kumeles. 

nebūtinai. Žiūrint ką gamina. Jei sveiką maistą, kuriam irgi reikia gamybos, tai nenutukusios.

Va tau dzin, ar ne, o ar tu jau tokia sveika? Ėdi šlamštą, kūda. Bet .....

Pasidomėk, ar mityba kažkiek nelemia to, kas buvo tau rasta ir pašalinta.

Dar medžiagų apykaita tavo greitesnė, nes rūkai.

Viskas turi savo galiojimo laiką. Ir kumelės sveikumas tariamas..

Atsakyti

Pinot, bet nebūtinai tas riebokas maistas, taRkim, yra būtent blogai. 

Man žiemą net norisi tų gyvūlinių riebalų, o be saldainių galėčiau šimtą metų gyvent.

Atsakyti