Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai ant sovietines valgyklos maisto, naminiu lasiniu ir keptu bulviu uzaugau. Savaitgaliais blynai, cepelinai, balandeliai, riebios sriubos su spirguciais. Ir iki dabar nesiskundziu sveikata. 

O tu galvoji, kad tavo tėvas tau nepaliko  geno?

Geriau neprisikalbėk.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 18, 16:15)
Žiūrint ką gamina. Jei sveiką maistą, kuriam irgi reikia gamybos, tai nenutukusios.

Nuo sveiko maisto taip pat galima nutukti, kaip ir nuo nesveiko sukūsti.
Ir dar: SVEIKAS maistas labai jau reliatyvi sąvoka.
Atsakyti

nebūtinai. Žiūrint ką gamina. Jei sveiką maistą, kuriam irgi reikia gamybos, tai nenutukusios.

Va tau dzin, ar ne, o ar tu jau tokia sveika? Ėdi šlamštą, kūda. Bet .....

Pasidomėk, ar mityba kažkiek nelemia to, kas buvo tau rasta ir pašalinta.

Dar medžiagų apykaita tavo greitesnė, nes rūkai.

Viskas turi savo galiojimo laiką. Ir kumelės sveikumas tariamas..

Ateina amzius ir ligu visom atsiranda. Bet is esmes sveika esu. Rukymas ne prie ko, mano mama ir mociute tokios pat, neruke. Genetika. Ir mama mano valgo, kas jai skanu, ne kas sveika. 

Atsakyti

O tu galvoji, kad tavo tėvas tau nepaliko  geno? Geriau neprisikalbėk.
Mano tevas ruke 4 pakelius per diena ir paskutiniais metais gere diena dienon, mire nuo cirozes. Rytoj kas bus niekas nezino. Zinau, kad is  musu cia esanciu, vezi tures kazkada dauguma. Taip jau yra. Nepabegsim nuo to.Serga juo sveikuoliai, sportuoliai, serga kudikiai, visi. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 18 gruodžio 2020 - 16:38

Selija, mityba ir sveikata yra man labai įdomi ir daug nagrinėta tema, diskutuoti net neverta pradėt, nes ir kelių dienų neužteks, o aš ir laiko, ir noro neturiu.

Suprantu. Man ji labai neidomi, net atgrasi.

Ir isvis tas nuolatinis edimo poreikis yra didziausias zmogaus netobulumas, trukdantis  viskam. Veiklai, poilsiui, gerovei.

Kiek pinigu praedam, kiek trukdymo, tik uzsiimk kuo, jau skrandis reikalauja papildymo, paedi, uz keliu valandu vel... kazkoks edimo maratonas, ne gyvenimas. Fu. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 18, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72754365" data-time="1608300888"><div><p>Selija, mityba ir sveikata yra man labai įdomi ir daug nagrinėta tema, diskutuoti net neverta pradėt, nes ir kelių dienų neužteks, o aš ir laiko, ir noro neturiu.</p></div></blockquote><p>Suprantu. Man ji labai neidomi, net atgrasi.</p><p>Ir isvis tas nuolatinis edimo poreikis yra didziausias zmogaus netobulumas, trukdantis  viskam. Veiklai, poilsiui, gerovei.</p><p>Kiek pinigu praedam, kiek trukdymo, tik uzsiimk kuo, jau skrandis reikalauja papildymo, paedi, uz keliu valandu vel... kazkoks edimo maratonas, ne gyvenimas. Fu. </p>

Man 2 k. dienoje pavalgymas joks ne maratonas ir nei jokia problema.
Atsakyti

O man problema. Nes man tas paedimas greit nuslenka, ir turiu kazka uzkandziaut. 

Atsakyti

Ginčytis aš čia nesiruošiu, visos čia mes protingos, valgykit ir gaminkit ką tik norit.

Įdomus personažas Rialina, atbėga, kad nors kaip šuo į padangas įkąst. Nežiopla, protinga moteris, bet, vis gi, norisi to svetimo kraujo :) 

O jei jau aš čia jus, vargšeles, taip žiauriai įžeidinėju, tai jau sorry. Norėjau skrybėlę nukelt, tai ups, karūna nukrito, einu pasikelt.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 18, 16:41)
<p>O man problema. Nes man tas paedimas greit nuslenka, ir turiu kazka uzkandziaut. </p>

Galima valgyt tai, kas pasotina ilgam laikui ir nereikia šūdeliavimų (oi, soriuks - užkandžiavimų biggrin.gif ). Low carb, keto, jei mažai ekstremalu, tai carnivore biggrin.gif
Atsakyti

Galima valgyt tai, kas pasotina ilgam laikui ir nereikia šūdeliavimų (oi, soriuks - užkandžiavimų biggrin.gif). Low carb, keto, jei mažai ekstremalu, tai carnivore biggrin.gif

Tas trečias kažkaip abejoju ar sveika.

Sunkiai protu suvokiama mityba. 

Atsakyti

Galima valgyt tai, kas pasotina ilgam laikui ir nereikia šūdeliavimų (oi, soriuks - užkandžiavimų biggrin.gif). Low carb, keto, jei mažai ekstremalu, tai carnivore biggrin.gif

Ka bepaesciau, man greit nuslenka, zinok. Tai ir sedziu alkana, arba ciulpiu kokias bombonkes,sausainius.

Atsakyti

Tai kas gero is tos mesos, kas sveiko? Darzoviu net, vitaminu ner. Ai.... 

Atsakyti