Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 12 18, 17:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72754403" data-time="1608303613"><div><p>Keto mitybos atveju neišalkstama taip greit, na, bent.jau stengiantis nedaryt insulino šuoliukų</p></div></blockquote><p>Reik geležinio skrandžio tai keto mitybai. Tikrai ne dažnas gali toleruoti tokius baltymų ir riebalų kiekius </p>

O jau anglius, žinoma, gali - ir dideliais kiekiais biggrin.gif
O angliai, beje, apskritai nėra būtini organizmui.
Ir nereikia jokio geležinio skrandžio. Tik išmanyt apie tą mitybą reikia neprastai. O tai "aš keto, aš keto", kai pasako, ką ir kiek valgo - nifiga jokia keto. O kai jau blogai, tai keto, kuri visai ne keto, kalta.
Atsakyti
Taigi vartoja papildomai visokius kiwius ,papadu ,fermentus .Be ju tai senesniems zmonems jau sunkiai ta keto.Bet ir keto gi galima is zuvu ,kiausiniu ,visokiu miso ,soru ir kitu rytietisku sojos fermentaziu susidaryt.
Atsakyti

Mama atsiunte trupininio pyrago ir kuciuku. Tai nei kept nieko Kaledoms nereiks :D​ 

Man mama trupininio sia sav irgi buvo iskepus.Jau sudorotas:)

Kuciukus pirksiu.Rimi isbandzius prie maisto is kaimo neblogus esu.

Atsakyti

Ir nereikia jokio geležinio skrandžio. Tik išmanyt apie tą mitybą reikia neprastai. O tai "aš keto, aš keto", kai pasako, ką ir kiek valgo - nifiga jokia keto. O kai jau blogai, tai keto, kuri visai ne keto, kalta.

Bet fermentai skaidantys riebalus turi gerai gamintis

Atsakyti

Ai, dar ta italiska keksa turiu. Per akis. 

Diedas kasmet dideli rukyta karsi gauna tiesiai is Rusnes. Tai ka, silkute, zuvis tesloj, misraine.

O pacioms Kaledoms tai nezinau, gal anti kept kokia. Dar neturiu. 

Atsakyti

Aš turiu visą keto planą sudaryta dietologų. Su receptais, viskuo. Netoleruoja virškinimo sistema niekaip žinok. Nei miegot nei šikt negaliu taip valgydama 🤣

Atsakyti
O ir apskritai, ko prie keto pristojot? biggrin.gif Yra kita elementari low carb mityba - nenorit, tai nebūkit toj ketozėj. Ale va tos bambonkės ir kruasanai maišo, kurie non stop valgymą įjungia.
Atsakyti

Taigi vartoja papildomai visokius kiwius ,papadu ,fermentus .Be ju tai senesniems zmonems jau sunkiai ta keto.Bet ir keto gi galima is zuvu ,kiausiniu ,visokiu miso ,soru ir kitu rytietisku sojos fermentaziu susidaryt.

Lt pardese pilna žinok žuvų, miso 😂

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 18, 17:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72754420" data-time="1608304781"><div><p>O jau anglius, žinoma, gali - ir dideliais kiekiais vartotojo įkelta nuotrauka
Ir nereikia jokio geležinio skrandžio. Tik išmanyt apie tą mitybą reikia neprastai. O tai "aš keto, aš keto", kai pasako, ką ir kiek valgo - nifiga jokia keto. O kai jau blogai, tai keto, kuri visai ne keto, kalta.</p></div></blockquote><p>Aš turiu visą keto planą sudaryta dietologų. Su receptais, viskuo. Netoleruoja virškinimo sistema niekaip žinok. Nei miegot nei šikt negaliu taip valgydama 🤣</p>

Dar žiūrit, kas per dietologas. Ne visi išmano tą keto. Jie labiau kruopytes ir pYYYlno grūdo duonytę išmano biggrin.gif. Ai, dar vištos krūtinėlę garuose biggrin.gif
Atsakyti

O ir apskritai, ko prie keto pristojot? biggrin.gifYra kita elementari low carb mityba - nenorit, tai nebūkit toj ketozėj. Ale va tos bambonkės ir kruasanai maišo, kurie non stop valgymą įjungia.

Va ta normali ir universali

Atsakyti

O ir apskritai, ko prie keto pristojot? biggrin.gifYra kita elementari low carb mityba - nenorit, tai nebūkit toj ketozėj. Ale va tos bambonkės ir kruasanai maišo, kurie non stop valgymą įjungia.

Nevalgau jokių banbonkiu nei kryasanu. Jokio cukraus, jogurto, uogienių, bulkos. 

Bet man pvz reik bulvių ryžių makaronų ir vyno 😁. Nu ir obuolių. Visko esu bandzius, tai ta gryn baltymų dieta tikrai yra žiauri savijautai. Nors gal jei tai būtų jūrinės šviežios žuvys su Viduržemio jūros regiono daržovėm, tai lb net tiktu. Deja, mūsuose tai nepritaikoma 

Atsakyti

Dar žiūrit, kas per dietologas. Ne visi išmano tą keto. Jie labiau kruopytes ir pYYYlno grūdo duonytę išmano biggrin.gif. Ai, dar vištos krūtinėlę garuose biggrin.gif

Ne nėra jokių duonyciu. Jokių krūtineliu garuose. Dauguma patiekalu skanus ir sotus. Bet va beda kad į ištisai negali jų valgyt, netoleruoja virškinimo sistema

Atsakyti