Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai nieko taip gaminancio nezinau.

Visai iseitis kartais butu.

Pilnas fb dabar tokių skelbimu

Atsakyti
Taigi amadeja vakar i turgu vaziavo. Buvo vedaru . Gal ir dar ko buvo.
Kai prisimenu kiek mano vargsas virtuves kombainas ,megejiskas, sviesto susuko ,tai jam paminkla statyt reikejo biggrin.gif
Atsakyti

As kazkaip abejinga tiems kruasanams. Bet man pončkos tos mielines uch, tai nesu muila pro jas kai einu :D​ 

mane  mažiukai eklerai lygiai taip veikia. Su įvairiu kremu. Tuos valgydama, net užsimerkiu. Gaila, kad tik porą kartų per metus. Nes jei dažniau, tai nežinau...

Ir tik viena kepyklėlė juos gamina taip.

Atsakyti

Nu va, jau žinau, kad viena savivaldybė savo darbuotojams išduoda leidimus važinėti tarp savivaldybių. Tiesiog šiaip, mėsytės, tortuko nusipirkt kažkur...

Atsakyti

mane  mažiukai eklerai lygiai taip veikia. Su įvairiu kremu. Tuos valgydama, net užsimerkiu. Gaila, kad tik porą kartų per metus. Nes jei dažniau, tai nežinau...

Ir tik viena kepyklėlė juos gamina taip.

Krustum 😁

Atsakyti

Oj, kokios virėjos...Intemora ir karvelių, beigi kačių foodą perka tik Gordono Ramzio nučiupinėtą. Mūsų Čeprackas gyvenime taip skaniai nėr ėdęs. Ne mums, ubagams, lygintis :D​ 

Madam, ar viskas tavo gyvenime gerai?   Kiek teko pazinti tavo postus is seniau, tarsi ne tu rasytum.     Negi  specialiai  taip elgiesi su tikslu  provokuoti? Soriukas, nesusilaikiau.

Atsakyti
Kai intemora ir netgi mona izeide darbo liaudi , tai nei vienai nesuskaudo. Tebunie as cia busiu ta darbo liaudis. Bet zinot , tai yra labai kazkaip jau nekulturinga.Gyvenime reikia stengtis ,kad tokie zmones butu kuo toliau , tuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 gruodžio 2020 - 20:14

Madam, ar viskas tavo gyvenime gerai?   Kiek teko pazinti tavo postus is seniau, tarsi ne tu rasytum.     Negi  specialiai  taip elgiesi su tikslu  provokuoti? Soriukas, nesusilaikiau.

Ačiū, Savaite. Na, lyg ir viskas gerai. Ačiū, kad pasidomėjai. O tas sarkazmas durnas, pati žinau, kad be reikalo. 

Atsakyti

Kai intemora ir netgi mona izeide darbo liaudi , tai nei vienai nesuskaudo. Tebunie as cia busiu ta darbo liaudis. Bet zinot , tai yra labai kazkaip jau nekulturinga.Gyvenime reikia stengtis ,kad tokie zmones butu kuo toliau , tuo geriau.

Ką tu čia šneki, mes visos čia vienodai esam ta darbo liaudis. Anoj temoj buvo "iš aukščiau", o čia esam visos paprasti žmonės. 

Atsakyti

Nu aš irgi darbo liaudis su savo kasdieniais bliudais, sodais, statyboms ir netgi darbe daug fiziškai ariu. Tu jau alta čia gausi pasidalint ta karūna 🤣

Atsakyti

Nu va, isbandysiu ir as Barbora. Anciukus du papirkau, kuciuku, aguonu.

Visa kita brangiajam palieku. 

Atsakyti

Nu va, isbandysiu ir as Barbora. Anciukus du papirkau, kuciuku, aguonu.

Visa kita brangiajam palieku. 

Aš šiandien vėl užsalymą padariau, tik iš Rimi, nes buvo greičiau pristatymo laikų. 

Dar nutariau virt liežuvį Kalėdoms, bet šito gal eisiu pati į parduotuvę 

Atsakyti