Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(LavinaX @ 2020 12 18, 19:01)
<p>Visas pasaulis valgo tuos kruasanus, čia absoliučiai normalu juos valgyti 😁</p>

O tu dabar jau dietologe. Sveikinu , gydytoja.
Atsakyti

O tu dabar jau dietologe. Sveikinu , gydytoja.

Ačiū !!!! 😚😚😚

Atsakyti

As kazkaip abejinga tiems kruasanams. Bet man pončkos tos mielines uch, tai nesu muila pro jas kai einu :D​ 

Atsakyti

Aš bandelių beveik nevalgau, tiesiog neperku ir tiek. Buvo čia užėję,bet greit supratau, kad geriau nereikia 😁

Atsakyti

Tai ir as neperku. Nes galiu suest belekiek. Isvis dabar likau tik ant datuliu ir bombonkiu. 

Atsakyti

Man tie maximiniai šaldyti kruasanai skanus. Mazius tai iš vis estų nesustodamas, jei kas pirktų. Kartais nuperku. Brangu šiaip 

Atsakyti

Man tie maximiniai šaldyti kruasanai skanus. Mazius tai iš vis estų nesustodamas, jei kas pirktų. Kartais nuperku. Brangu šiaip 

Kainos prasme geriau kept ką iš tos šaldytos tešlos...

Atsakyti

Kainos prasme geriau kept ką iš tos šaldytos tešlos...

Tingeciau sukt kryasanus. Neverta vargo. Iš tos tešlos gaminu kartais bandelės su grybais arba dešrelėm

Atsakyti

Tingeciau sukt kryasanus. Neverta vargo. Iš tos tešlos gaminu kartais bandelės su grybais arba dešrelėm

Aš su obuoliais 

Atsakyti

Mama tai is tos teslos kepa pyragelius su obuoliais. 

Atsakyti

Na ką jūs čia? Brangu... Intemoros ant brangumo nepramušit, juk vyras uždirba, tai vaikai gali būt ir kruasanais pašerti. Kam rankeles gadint maisto ruošimui.

Atsakyti

:lol:​ 

Atsakyti