Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 12 18, 19:36)
<p>Na ką jūs čia? Brangu... Intemoros ant brangumo nepramušit, juk vyras uždirba, tai vaikai gali būt ir kruasanais pašerti. Kam rankeles gadint maisto ruošimui.</p><p></p>

Tylek tu , o tai sakys kad pavydi .
Atsakyti

Aisku, kad pavydi. Nes jos vyras rankeliu prie puodu neprideda. 

Atsakyti

Na ką jūs čia? Brangu... Intemoros ant brangumo nepramušit, juk vyras uždirba, tai vaikai gali būt ir kruasanais pašerti. Kam rankeles gadint maisto ruošimui.

Nu nepavydek jai to uždirbančio vyro 🤣

Atsakyti

O tai tipo nėra ko pavydėt? Kuri nors čia nenorėtų visoms reikmėms uždirbančio vyro? Aš tai norėčiau 😂

Atsakyti

Aisku, kad pavydi. Nes jos vyras rankeliu prie puodu neprideda. 

Intermoros irgi ne prie puodų. Rašė ne kartą. Užtat prie babkiu žmogus 😂

Atsakyti

Intermoros irgi ne prie puodų. Rašė ne kartą. Užtat prie babkiu žmogus 😂

Nu ir valio, gali užsakyt maisto į namus 😄

Atsakyti

Ačiū, už gero humoro dozę. Nepavydžiu, rimtai :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 18 gruodžio 2020 - 19:52
Taigi siuliau . Suvargusioms virejoms gyvent gi reikia. Tegu tik ima. Gi galima ir pagaminta maista nusipirkt is kokiu ukininkiu . Esu pati gaminus, prekiavus ir veziojus. Kiek cia negarbingu profesiju viename gaunasi?
Atsakyti

Nu ir valio, gali užsakyt maisto į namus 😄

🤣 arba kruasanu nupirkt 

Atsakyti

Taigi siuliau . Suvargusioms virejoms gyvent gi reikia. Tegu tik ima. Gi galima ir pagaminta maista nusipirkt is kokiu ukininkiu . Esu pati gaminus, prekiavus ir veziojus. Kiek cia negarbingu profesiju viename gaunasi?

Tarp kitko Lt per karantiną supaprastino higienos paso gavimo procedūras namų maisto pardavimui. Tai tikrai daug atsirado gaminančių, prekiaujančių 👍. Pati prieš kelias d nusipirkau iš vienos moters kaimynystėje naminių šaldytų kijevu. Nu tobuli, kaip pas mama. Lb juos mėgstu, bet gamint vargas, nesugebu normaliai. O čia visai šalia, iš vakaro užsakai, paruošia, kieme paduoda, pasaka 

Atsakyti

Oj, kokios virėjos...Intemora ir karvelių, beigi kačių foodą perka tik Gordono Ramzio nučiupinėtą. Mūsų Čeprackas gyvenime taip skaniai nėr ėdęs. Ne mums, ubagams, lygintis :D​ 

Atsakyti

As tai nieko taip gaminancio nezinau.

Visai iseitis kartais butu.

Atsakyti