*** Sėlija, 18 Gru 2020 - 20:29, parašė: Beje, ryt balandelius gaminsiu. Gal metus nedariau. Moku labai dailiai sulankstyt ir uzlankstyt, biski toks kurybinis darbas gaunasi. Diedulis rankytem plojaKruasanus valgysim.visą dieną.nuo ryto iki vakaro.![]()
O mes ryt dar į vet kliniką, supuliavo tas išlūžęs nagas, labai prastai atrodo, gal bent kokių antibiotikų skirs.
Kruasanus valgysim.visą dieną.nuo ryto iki vakaro.
Bankrutuosit, Intemora, aš tau rimtai sakau
LavinaX, 18 Gru 2020 - 20:37, parašė: Bet mergos tai pykstu, rimtai, nu ar sunku į Fb užsukt 🙄 seli, gal ten nustatymus galima pakoreguot, kad rodytų, kai kas naujo įvykstaEinu įlysiu,kas jau ten tokio vyksta.
Pagaliau Omniva atgabeno mamos dovana i Kauna. Uztruko lygiai 7 paras.
Hmm.numigau kažkaip.žiūrėjau ledo šalį ir atsijungiau.Penktadienis.kruasanus sapnavau,nieko nebus, reiks turbūt įsigyt.ryt savaitė sueina, kai buvau paskutinį kart parduotuvėj.va va mintis šaldytų,reiks pažėt,gal išlepintom fėjom patiks.😁
Patiks. Garantuoju. Tik kept reik
Pagaliau Omniva atgabeno mamos dovana i Kauna. Uztruko lygiai 7 paras.
Čia ta, kur pasimetus buvo?
Kur pirko?
Per bendradarbi, tas turi kazkokia landa alko gerimams pigiau , bet pagooglinau , tai yra pvz cia https://www.vynoguru...stas-vynas.html
Lavina, as savo gal pusmetini vaika esu gerokai papurciusi is nevilties. Tada dar nieko nezinojau apie sukresto vaiko sindroma, dabar prisiminus plaukia siausiasi, kai jau zinau, kuo tai gali baigtis. Vyras buvo komandiruoten isvaziaves, viena daviausi .
Čia ta, kur pasimetus buvo?
Jo.
LavinaX, 18 Gru 2020 - 22:02, parašė: Bankrutuosit, Intemora, aš tau rimtai sakauNesvarbu,pasaskiau,kad valgysiu ,tai valgysiu.o vyras tik pirks ir pirks,kas jam.😁😁😁
Amadėja*, 18 Gru 2020 - 22:07, parašė: Patiks. Garantuoju. Tik kept reikAi,tai tada ne...😁
Per bendradarbi, tas turi kazkokia landa alko gerimams pigiau , bet pagooglinau , tai yra pvz cia https://www.vynoguru...stas-vynas.html
Lavina, as savo gal pusmetini vaika esu gerokai papurciusi is nevilties. Tada dar nieko nezinojau apie sukresto vaiko sindroma, dabar prisiminus plaukia siausiasi, kai jau zinau, kuo tai gali baigtis. Vyras buvo komandiruoten isvaziaves, viena daviausi .
![]()
Oi kaip jie išveda iš kantrybės ne tas žodis. Tiesiog čia viešai nerašysiu, bet tokių minčių man kyla 🤬
Tai kai jau jaučiu, kad blogai, padedu ant žemės ir einu į kitą kambarį, trenkiu durim ir parėkiu į kokią pagalvę.
Bet dažniau tai vyras namie būna, tai tiesiog jam įgrudu, jo nervai šaltesni.