Kas čia per parduotuvė? Ar ta ,kur kažkokią kortelę reik turėt?
Lb gera parduotuve. Mano mėgstamiausia po ikea 🤣. Ypač gera prie Klaipėdos. Ten ir be kortelės galima įeiti. Buvau gal spalio mėn be nieko
Promo cash and carry. Tim ten seniau reikdavo kortele parsisiųst, kad įleistu. Aš turiu ją gal 10 m, tai nzn kokia db tvarka.
Nu bet tu duodi
tipo nelavina kitos. Tik tu viena. Ir nedirba. Aš iš vis 19 gimdžiau. 2 kurse mokiausi, ir dirbau ir nieks nepadėjo. Ir ką? Nesijaučiu kažkokia didvyre dėl to.
Ir iš vis dirbai lavinai, o nesusitinki su juo po šešis metus dabar, nors į UK nuskristi is Kauno 2 val ir 20€ kainuoja. Tik telefonu kalbi ir bliauni. Arba jis iš vis dingsta ir tu nzn kur. Tai irgi kažkaip keisti man jūsų santykiai atrodo. Pasakojimai kažkaip neatitinka dabartinės realybės.
Ar aš sakiau, kad kitos nelavina??? Atsigauk, Gaile, tavęs nekabinau ir tu apie mano dabartinį gyvenimą nieko nežinai, nes aš jau mečiau apie jį rašyt čia.
Tavo nuomonė man nesvarbi, kaip ir tau manoji.
GAILE*, 18 Gru 2020 - 22:38, parašė: Lb gera parduotuve. Mano mėgstamiausia po ikea 🤣. Ypač gera prie Klaipėdos. Ten ir be kortelės galima įeiti. Buvau gal spalio mėn be niekoAš buvau 1kart .prieš 10metų.kažkaip buvo galima be kortelės įeit pabandymui,po to nebeįleido,tai daugiau nelindau.nenori nereikia😁
LavinaX, 18 Gru 2020 - 22:40, parašė: Nereikia ten jokių kortelių, bent prieš karantiną nereikėjo. O Madam santykiai su sūnum tai tiesiog yra kažkas užslėpta, kažkokie praeities pykčiai. Nes visai nenormalu tiek laiko nesimatyt gevenant visai šalia.Tai jau vėl galima.hmm.gal pabandyt,atrakcija būtų.
Ar aš sakiau, kad kitos nelavina??? Atsigauk, Gaile, tavęs nekabinau ir tu apie mano dabartinį gyvenimą nieko nežinai, nes aš jau mečiau apie jį rašyt čia.
Tavo nuomonė man nesvarbi, kaip ir tau manoji.
Na iš konteksto galima suprasti kad sakai jog kitos nelavina 😀. Tikrai taip atrodo.
Ir apskritai esi žiauriai sudirgus, pasimetus, painiojiesi ir išsigini savo žodžių nuolat, paskutinius jau gal pora metu. Seniau buvai kitokia. Matyt nėra tame tavo gyvenime taip viskas puiku. Ir nenustebsiu jei tai su sūnumi susiję. Mūsų santykiai su vaikais turbūt labiausiai veikia emocijas