uoj, negaliuuuu..
Per bendradarbi, tas turi kazkokia landa alko gerimams pigiau , bet pagooglinau , tai yra pvz cia https://www.vynoguru...stas-vynas.html
Lavina, as savo gal pusmetini vaika esu gerokai papurciusi is nevilties. Tada dar nieko nezinojau apie sukresto vaiko sindroma, dabar prisiminus plaukia siausiasi, kai jau zinau, kuo tai gali baigtis. Vyras buvo komandiruoten isvaziaves, viena daviausi .
![]()
Laikinai prekės nebeturime 🤣
Nu ačiū 😂
Atidu, 18 Gru 2020 - 22:21, parašė: Tai ne tu kepsi. OrkaiteBet iš maišiuko reiks ištraukt ir į ją įdėt.nemoku ja naudotis.😁
GAILE*, 18 Gru 2020 - 22:26, parašė: Intermora, pirk tu kruasanus urmu is promo. Mačiau būna tokie dideli pokai šaldytų. Aplamai ten jūsų šeimai lb apsimokėtų prekintis, daug didmena galėtumėt imtiPromo?
Su vaiku turėjau labai daug kantrybės, buvau gera mama, jau net neimant domėn, kad metų man buvo 21, kai jis gimė. Labai daug dirbau, labai daug lavinau, tada man taip atrodė. Dabar kitokių priemonių yra ir mamos ne tokios žioplos pacankės, kokia aš buvau.
Ale vistiek, žmogus normalus išaugo ir tuo džiaugiuosi.
Lavina, pasimirš nemiegotos naktys, viskas pasimirš, džiaukis, kol gali, nes vaikai per greit užauga, o mes per greit pasenstam...
Esu valgius is promo saldytu obuoliu bandeliu, tikrai labai skanios
*** Sėlija, 18 Gru 2020 - 22:31, parašė: Esu valgius is promo saldytu obuoliu bandeliu, tikrai labai skaniosKas čia per parduotuvė? Ar ta ,kur kažkokią kortelę reik turėt?
Laikinai prekės nebeturime 🤣
Nu ačiū 😂
Nu ner uz ka. va, ka jie dar raso: Šio vyno kiekis būna labai ribotas. Dėl išankstinio rezervavimo ar didesnio kiekio prašome kreiptis el. paštu sales@vynoguru.lt arba telefonu 8 686 25652.
Ne nezinojau, kad cia tokia "vertybe", gerai, kad da yra du buteliai ivairiu spalvu stikluose
Kas čia per parduotuvė? Ar ta ,kur kažkokią kortelę reik turėt?
Lyg prie įėjimo galima vienkartinę kortelę išsiimt. Aš su vyro įmonės einu kol kas.
Promo?
Promo cash and carry. Tim ten seniau reikdavo kortele parsisiųst, kad įleistu. Aš turiu ją gal 10 m, tai nzn kokia db tvarka.
Su vaiku turėjau labai daug kantrybės, buvau gera mama, jau net neimant domėn, kad metų man buvo 21, kai jis gimė. Labai daug dirbau, labai daug lavinau, tada man taip atrodė. Dabar kitokių priemonių yra ir mamos ne tokios žioplos pacankės, kokia aš buvau.
Ale vistiek, žmogus normalus išaugo ir tuo džiaugiuosi.a
Lavina, pasimirš nemiegotos naktys, viskas pasimirš, džiaukis, kol gali, nes vaikai per greit užauga, o mes per greit pasenstam...
Nu bet tu duodi
tipo nelavina kitos. Tik tu viena. Ir nedirba. Aš iš vis 19 gimdžiau. 2 kurse mokiausi, ir dirbau ir nieks nepadėjo. Ir ką? Nesijaučiu kažkokia didvyre dėl to.
Ir iš vis dirbai lavinai, o nesusitinki su juo po šešis metus dabar, nors į UK nuskristi is Kauno 2 val ir 20€ kainuoja. Tik telefonu kalbi ir bliauni. Arba jis iš vis dingsta ir tu nzn kur. Tai irgi kažkaip keisti man jūsų santykiai atrodo. Pasakojimai kažkaip neatitinka dabartinės realybės.