Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad tu apie mano vyrą daugiau žinai,nei aš pati.😁

Nežinau, Intemora. Gal, vistik, paliekam tuos nesutarimus.

Išėjau į kiemą prieš 15 min, girdžiu kniaukia, katinukas per tvorą permestas. Šokau, prižadinau vyrą, nakčiai guolį suteikėm, bet nelaikysiu, sunku būtų su trim šunimis. Vargšas mažiukas, visas šlapias, šildau pasidėjus ant kelių.

Atsakyti

Bet man tai labai įdomu, va Gailė visada žino ką geriausiai reikia daryti, kokius metodus taikyti gyvenime, ir vaikų auklėjime. Tik vienas klausimas pasistojęs, jei buvo tokia gera mama, kaip kitas priešingai esant teigia, kodėl savo 16metį sunų į profkę išgrūdo, į kitą miestą, tolokai į vln. Gi visai nesubrendusį galima sakyti, vaiką. Na, man čia atrodo netobula, netobula, o patarimus žarsto saujom, ir kaip tuos vaikus auklėt, ir kokie jie gali tapti. 

nebijojai, ar tiesiog atsikratei, ar dėl asmeninio gyvenimo tvarkymo išgrūdai?

Ką čia svaigsti. Niekur aš jo negrūdau. Kaip tik ilgiausiai įkalbinėjau likt namie. Visokias alternatyvas siūliau. pana  jis turėjo Klaipėdoj, tai natūralu kad norėjo ten gyventi. 

Tu is vis nysikalbi dėl trukdymo asmeniniam gyvenimui. 16metis jau netrukdo niekam tavo žiniai. Kaip tik itin daug padeda, ypač su mažuoju man vyresnelis buvo išganymas. Tai juk praktiškai suaugęs žmogus. Iš kur čia tokias pievas trauki? Matyt tau  pačiai savas 16metis lb trukdė, kad tokios keistos išvados 

Atsakyti

Ir lb malonu Pinot, kad tu manai kad aš viską žinau apie metodus. Nu tiesiog pamaloninai, nors tai ir netiesa. Tokia nepelnytai įvertinta pasijutau. Mažu reik kokius mokymus pradėt vest, koucingu užsiimt 🤣. Nuotoliniu būdu. Ką aš čia chaliavai perlus barstau 😆

Atsakyti

Ir lb malonu Pinot, kad tu manai kad aš viską žinau apie metodus. Nu tiesiog pamaloninai, nors tai ir netiesa. Tokia nepelnytai įvertinta pasijutau. Mažu reik kokius mokymus pradėt vest, koucingu užsiimt 🤣. Nuotoliniu būdu. Ką aš čia chaliavai perlus barstau 😆

Tai čia tau vienai atrodo, kad tu visažinė. Bet būtinai pasinaudok saviįtaiga. Tikrai neprašausi. :)​ 

Atsakyti

Tai čia tau vienai atrodo, kad tu visažinė. Bet būtinai pasinaudok saviįtaiga. Tikrai neprašausi. :) 

Nu ne, man taip tikrai neatrodo. Čia tau taip atrodo gi. Tuoj citatą įmesiu 🤣

Atsakyti

Va 😍. Gaila nemoku į parašą isidet citatų 🤣

Bet man tai labai įdomu, va Gailė visada žino ką geriausiai reikia daryti, kokius metodus taikyti gyvenime, ir vaikų auklėjime.
Atsakyti

Nu ne, man taip tikrai neatrodo. Čia tau taip atrodo gi. Tuoj citatą įmesiu 🤣

Na, jei tu manai, kad sakau tiesiogiai ir be sarkazmo, tai klysti.

Labos nakties. :)​ 

Atsakyti

Nu o kas kaltas, kad sakai kažką, nors omeny turi kitką 🤣. Žodis ne žvirblis. Pasakei ir vsio. Va bet į avatara įsidėjau 🤣

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 18, 23:37)
<p>Bet man tai labai įdomu, va Gailė visada žino ką geriausiai reikia daryti, kokius metodus taikyti gyvenime, ir vaikų auklėjime. Tik vienas klausimas pasistojęs, jei buvo tokia gera mama, kaip kitas priešingai esant teigia, kodėl savo 16metį sunų į profkę išgrūdo, į kitą miestą, tolokai į vln. Gi visai nesubrendusį galima sakyti, vaiką. Na, man čia atrodo netobula, netobula, o patarimus žarsto saujom, ir kaip tuos vaikus auklėt, ir kokie jie gali tapti. </p><p>nebijojai, ar tiesiog atsikratei, ar dėl asmeninio gyvenimo tvarkymo išgrūdai?</p>

Kas cia do provokacija?
Atsakyti

Alta, provokacijų čia pilna - tu juk su generolu išsiskyrei, mano vyras užsienyje, pasirodo, pati nežinojau, Gailė vaiko atsikratė... Va taip veikia kalbos rašytine forma.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 19 Gru 2020 - 08:28, parašė: Alta, provokacijų čia pilna - tu juk su generolu išsiskyrei, mano vyras užsienyje, pasirodo, pati nežinojau, Gailė vaiko atsikratė... Va taip veikia kalbos rašytine forma.
O mano vyras dulkina kitą!
Atsakyti

O mano vyras dulkina kitą!

Nusiramink tu vieną kartą. Niekas tavęs nekalbina. 

Atsakyti