Madam jo, paskutinius pora metu tai visiskas nesusipratimas. Ateina, pasikolioja ir dingsta. Kazin, ar su sunum.Vyras tai DE anksciau dirbo, tik mums cia nesake. Gal vel isvykes, tai nervuojasi.
Vyras dirbo NO, o ne DE.
Madam jo, paskutinius pora metu tai visiskas nesusipratimas. Ateina, pasikolioja ir dingsta. Kazin, ar su sunum.Vyras tai DE anksciau dirbo, tik mums cia nesake. Gal vel isvykes, tai nervuojasi.
Na tai natūralu tuomet liūdna vienai. Aš skrisciau pas sūnų bent kartą į ketvirti. Ir pas vyrą bent kartą į mėnesį. Tiek tekainuoja. Ypač jei neblogai uždirbi. Kam tas babkes marinuoti?
Na tai natūralu tuomet liūdna vienai. Aš skrisciau pas sūnų bent kartą į ketvirti. Ir pas vyrą bent kartą į mėnesį. Tiek tekainuoja. Ypač jei neblogai uždirbi. Kam tas babkes marinuoti?
Pritariu.
Bet tai sūnus ir pats galėjo ne kartą grįžti, negi Lt nieko nėra, su kuo norėtų pasimatyti
Bet man tai labai įdomu, va Gailė visada žino ką geriausiai reikia daryti, kokius metodus taikyti gyvenime, ir vaikų auklėjime. Tik vienas klausimas pasistojęs, jei buvo tokia gera mama, kaip kitas priešingai esant teigia, kodėl savo 16metį sunų į profkę išgrūdo, į kitą miestą, tolokai į vln. Gi visai nesubrendusį galima sakyti, vaiką. Na, man čia atrodo netobula, netobula, o patarimus žarsto saujom, ir kaip tuos vaikus auklėt, ir kokie jie gali tapti.
nebijojai, ar tiesiog atsikratei, ar dėl asmeninio gyvenimo tvarkymo išgrūdai?