Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

aciu, kad perstumdet baldus... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Uoj..negaliu biggrin.gif Kokie pusprociai ten gyvena? biggrin.gif
Atsakyti

Tai gal ten žmonės buvo su kokiais nors intelekto sutrikimais. Nes netikiu kad normalus žmogus nesugalvoja kad ant fotelio po lempa šviesiau nei sklepe

Žinok, ne. Nekilnojamo turto ekspertė ir bankininkas. Todėl ir pasakoju. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 12 19, 09:19)
Kam tau tie kruazanai? Jiems francijoje sviestas prie kelis metus jau baigesi. Visi jie ant trans riebalu dabar.

Praktiškai visuose pirktiniuose kepiniuose transriebalai. Bet tai kam čia įdomu...
Aš šiandien kepsiu kugelį - žiauriai blogas valgis tas kaitintas krakmolas su riebalais. Nu bet skanus.
Atsakyti

As dabar susidariau grafika gyvo bendravimo kasdien. O tai turiu pripazint ,kad sedint temoj asocialumu uzsikreciama .
Nustebino pinot ,dar karta.

Aš juk tik tam ir gyvenu, kad tave stebinčiau, ne kitaip. :D​ 

Atsakyti

Žinok, ne. Nekilnojamo turto ekspertė ir bankininkas. Todėl ir pasakoju. :D 

Tada gal jiems patinka but tamsoj ir tik iš mandagumo padėkojo tau, nes pamanė jog tu iš necivilizacijos, nesupranti, jog negalima baldų stumdyti svetimuose namuose. 😆

Atsakyti

Jaučiu jaučiuosi, kaip ubagas milijoną gavęs 😄😄😄    

Per visą stalviršio plotį 😋😋😋

Pagalvojau, kokia graži pjaustymo lentelė. :)​ 

Atsakyti

Praktiškai visuose pirktiniuose kepiniuose transriebalai. Bet tai kam čia įdomu...
Aš šiandien kepsiu kugelį - žiauriai blogas valgis tas kaitintas krakmolas su riebalais. Nu bet skanus.

Ir kuo blogas kugelis?

Atsakyti
As tai siandien vel su tais virtinukais. Bet jau baigiau tas surinktas dilgeles suvartot. Ot prisaldziau shreko virtinuku. O su burokeliais dazyta tesla neskani. Tai violetiniu nebus.
As nedemonizuoju miltu. Ypac situ ,kuriems susimalti teko gerokai pasistengti. Gavosi - feirtreidas,nulis kilometru ir gran duration biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 gruodžio 2020 - 10:47

Jėz jėz, pas mane virtas gaidys šnd, kad pasninkui nenusižengt labai. A to kugelio į namus parsisiųst nein?

Atsakyti

Kažkada Suomijoj, esu stovėjus per kokią 50 m nuo tos skardinės. Kai atidarė, vos upėn neįvirtau, labai "gardžiai" kvepėjo. Mama sako, panašiai, kaip tavo Baccaratas :D​ 

Žinau tą silkę, esu buvus per pusė metro nuo jos.

Sodyboj kartą buvo balius, atsivežė draugeliai iš Norvegijos  "lauktuvių'. Tai tapo tikru humoro renginiu.  :)​ 

Atsakyti

As tai siandien vel su tais virtinukais. Bet jau baigiau tas surinktas dilgeles suvartot. Ot prisaldziau shreko virtinuku. O su burokeliais dazyta tesla neskani. Tai violetiniu nebus.
As nedemonizuoju miltu. Ypac situ ,kuriems susimalti teko gerokai pasistengti. Gavosi - feirtreidas,nulis kilometru ir gran duration biggrin.gif

Kazkas cia apie lietuviu mazochistine virtuve snekejo....  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Tai teko ,teko. Dilgeliu rinkimas tai irgi mazo . Turbut. O tai cia tik amadeja gali sau leist razvratus?
Atsakyti